Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.

Brit toplista: élen rajtolt a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Miután nem igazán voltak dobozos megjelenések a közelmúltban, a Fire Emblem Warriors: Three Hopes könnyedén behúzta az aranyérmet a legutóbbi toplistán.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Látványos megjelenések híján a brit eladási toplistán sem történt sok változás, a Horizon: Forbidden West kényelmesen vihette haza az aranyérmet.

Brit toplista: ismét vezet a Horizon: Forbidden West

A feltöltött PS5-készletek és a nemrég bemutatott konzolcsomagnak hála új erőre kapott a Horizon: Forbidden West. A játék ismét a brit toplista élén végzett, de jól húzott a többi slágercím is.

Horizon: Call of the Mountain - nézzünk bele alaposabban!

Gameplay trailert kapott a Horizon: Call of the Mountain, amelyet már kifejezetten a PlayStation VR2-höz fejlesztenek. Eközben a Forbidden West is kapott egy ingyenes frissítést.

Brit toplista: aranyérmesként kezdett a Sniper Elite 5

A múlt héten megjelent a Sniper Elite-sorozat legfrissebb darabja, és a brit dobozos játékeladások toplistáján egyből az első helyet követelte ki magának.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.