Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.

Friss előzetesen a Horizon Forbidden West: Burning Shores

Rövid, de annál látványosabb előzetest kapott a Horizon Forbidden West nagy kiegészítője, a Burning Shores. Előrendelői extrákkal várhatjuk a Los Angeles-i kalandokat.

60 éves korában elhunyt Lance Reddick

Lance Reddick halála egyszerre volt váratlan és tragikus. A karakteres hangjáról és kiváló tehetségéről ismert színész, aki számára a játékipar sem volt idegen, 60 éves korában távozott közülünk. Nyugodjék békében!

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra és Premium februári játékai

A szivárogtató szerint a Horizon: Forbidden West és a Resident Evil VII is elérhető lesz február 21-től a két drágább előfizetés felhasználóinak, és billbil-un eddig még nem tévedett.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Kiszivárgott a multis Horizon-játék gameplay videója

A videó alapján nehéz megállapítani, hogy mikoriak a felvételek, de biztos, hogy egy korai alfa verzióból származnak.

A Sony Horizon videójáték-sorozatán dolgozik a Studio Gobo

A Nagy-Britanniában működő stúdió korábban a Redfall és a Hogwarts Legacy fejlesztésében is részt vett. Most a Guerilla Games-szel szövetkezik, hogy a Horizonon dolgozhasson.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Brit toplista: A Nintendo Switch 2022-ben a konzoleladások élére került

A Nintendo Switch volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó konzolja 2022-ben, míg a FIFA 23 vezette az éves szoftvereladási listát.