Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.

Amerikai toplista: az Elden Ring vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése. A megjelenésekkel jócskán megtömött februári hónapot az Elden Ring vitte, míg a konzolok közül továbbra is a Switch vezet.

Brit toplista: első helyen rajtolt a Gran Turismo 7

Befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista, amelynek az élén - nem túl meglepő módon - a Gran Turismo 7 végzett. Lássuk, hogyan rendezte át az élbolyt a Sony új versenyjátéka!

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

Befutott a Horizon: Forbidden West első javítása

Megkapta a megjelenése utáni első javítását a Horizon: Forbidden West. A sebtapasz kisebb-nagyobb hibák mellett főleg grafikai jellegű hiányosságokat és problémákat igyekszik orvosolni.

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.