Mozgásban a XIII-remake

  • Írta: szlav
  • 2020. június 12.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi infókat követően ma végre élesben, mozgás közben is láthatjuk a XIII alaposan felturbózott változatát. Nem is kérdés, hogy a képregényszerű lövölde sosem nézett még ki ilyen fantasztikusan.

A XIII formabontó, cel-shaded látványvilága 2003-ban teljesen levett minket a talpunkról, mai szemmel viszont be kell látni: nem öregedett túl jól a játék. Még szerencse, hogy a PlayMagic csapata úgy döntött, hogy alaposan modernizálja az alkotást, így novemberben már kézbe is vehetjük a PC-re és jelengenerációs konzolokra szabott remake-et. Lássuk, hogy hogyan fest majd a felújított változat!


A XIII Remake november 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

5.
5.
semike
Xbox-ra megjelent verzió mai napig ott figyel a polcomon a cuccccccos.
:)
4.
4.
wolfwarrior
3.
3.
wolfwarrior
Nagyon jó játék, Imádtam, a vége felé egy kicsit zavart, hogy sok volt a lopakodás de összességében imádtam. Kíváncsi vagyok Adam West szinkronját megtartották-e az eredetiből.
2.
2.
#1: Én is és szerintem jó volt. Bár annak idején még a legélethűbb megjelenítésért ment a harc és emellett egy ilyen grafikájú cím kicsit veszített a figyelem központjából. Átlagos, illetve mixed review-ket kapott anno a játék, de akkoriban sokkal kevésbé voltak nyitottak a játékosok is egy ilyen művészi megközelítésre, mint manapság.
1.
1.
Daniel21
Elég jól néz ki.
Anno Ps2-n játszottam. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...