XIII Remake PC, PS4, SW, XBOXONE

A Microids és a PlayMagic gondozásában támadt fel a 2003-as klasszikus FPS.
Típus:

Ingyenes a XIII eredeti változata

Jókora csalódást okozott tavaly a XIII felújított változata, így még szerencse, hogy az eredeti, 2003-as változat továbbra is elérhető. Erre a verzióra csaphattok most le ingyen a GOG jóvoltából.

XIII Remake teszt

A PlayMagic és a Microids közös gondozásában született újra a 2000-es évek egyik legkülönlegesebb FPS-e. A probléma csak annyi, hogy a szakembereknek látnia kellett volna, ebben az állapotban még nagyon korai kiadni a játékot.

Elnézést kérnek a XIII-remake készítői

Néhány napja megjelent a 2003-as XIII remake-je, és a játék, finoman szólva, nem találkozott a rajongói elvárásokkal. A Microids közleményben kért elnézést a játékosoktól és tett ígéretet arra, hogy javítani fogja a hibákat.

XIII Remake - előzetes a megjelenésre

A mai nap debütál a 2000-es évek egyik legikonikusabb FPS-e, a cel-shaded grafikával felruházott XIII remake-elt verziója, aminek örömére a készítők most kiadták a játék utolsó előzetesét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

XIII Remake - késik a Switch-verzió

Nemrég érkezett a sajnálatos hír, hogy az eredetileg 2003-ban megjelent XIII remake-elt kiadása nem fog minden platformra egyszerre megjelenni az idén - ezúttal a Nintendo Switch-tulajok húzták a rövidebbet.

XIII Remake - elő a fegyverekkel!

A PlayMagic és a Microids elővette a 2003-ban megjelent, képregényes látványvilágú XIII-t, hogy újrafazonírozott formában újra elénk tárja. A megjelenés közel, felkészülésképp most végignézhetjük a rendelkezésünkre álló fegyvereket.

XIII - ennyit változott az évek alatt

A 2003-as év nem tegnap volt, így a XIII remake-jét elnézve könnyű megfeledkezni arról, hogy eredetileg hogyan is nézett ki a játék. Szerencsére itt van nekünk egy tökéletes videó, ami fej-fej mellé állítja a két verziót.

Mozgásban a XIII-remake

A tegnapi infókat követően ma végre élesben, mozgás közben is láthatjuk a XIII alaposan felturbózott változatát. Nem is kérdés, hogy a képregényszerű lövölde sosem nézett még ki ilyen fantasztikusan.

Novemberben jelenhet meg a XIII-remake

Úgy tűnik, a spanyol Amazon weboldalán valaki túlbuzgóbb volt a kelleténél, és idő előtt lelőhette a XIII-remake ma esti IGN's Summer of Gamingre tervezett meglepetését.