Így fest a Samurai Jack: Battle Through Time

  • Írta: szlav
  • 2020. június 12.
  • Videó
Link másolása
Több mint másfél évtizede már, hogy Samurai Jack utoljára kardot ragadott PlayStation 2-n és GameCube-on. A gonosz Aku most egy alternatív univerzumba küldte vissza a szamurájt, így ismét készülhetünk a leszámolásra.

Februárban érkezett a jó hír, miszerint újabb videojátékot kap a Cartoon Network egyik legikonikusabb mesehőse. Most az IGN-féle Summer of Gaming alkalmából végre alaposabban is szemügyre vehetjük a platformerszekciókkal tarkított akciójátékot, további jó hír pedig, hogy maga Genndy Tartakowsky, a rajzfilmsorozat atyja mesél az alkotásról.

A Battle Through Time a széria utolsó évadát követően veszi fel a sztori fonalát. Aku időmágiája visszaküldte Jacket az időben, ezúttal azonban egy másik, párhuzamos univerzumot ismerhetünk meg. A feladatunk tehát az lesz, hogy ellássuk a pokoli démon baját, aki saját szájízére formálta a világot. Sok ismerős karakterrel találkozhatunk majd az utunk során, és természetesen rengeteg ellenféllel is, akiket nem csupán Jack katanájával, de íjjal, bottal, kaszával, szuronnyal, de akár gépfegyverrel is likvidálhatunk majd.

A Samurai Jack: Battle Through Time idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...