Samurai Jack: Battle Through Time PC, PS4, SW, XBOXONE

Hack & slash játékként tér vissza a Samurai Jack-animációs sorozat.
1598963880

Samurai Jack: Battle Through Time teszt

Réges-régen, egy távoli országban elindult Szamuráj Jack kalandja a TV-képernyőkön, most pedig elérkezett az idő, hogy a japán Soleil stúdiónak hála újra átélhessük videojátékos környezetben is azt, ami nem más, mint maga, Aku!
1597644000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!
1595408400

Közeleg a Samurai Jack: Battle Through Time

Ropogósan friss előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a Samurai Jack: Battle Through Time. Az Adult Swim és a Soleil Games akciójátékában átélhetjük az időutazó szamuráj legnagyobb kalandjait.
1591965000

Így fest a Samurai Jack: Battle Through Time

Több mint másfél évtizede már, hogy Samurai Jack utoljára kardot ragadott PlayStation 2-n és GameCube-on. A gonosz Aku most egy alternatív univerzumba küldte vissza a szamurájt, így ismét készülhetünk a leszámolásra.
1582714800

Érkezik a Samurai Jack: Battle Through Time

Az Adult Swim Games és a Soleil Games csapata egy látványos trailer kíséretében bejelentette, hogy hack & slash játékot készítenek a Samurai Jack-animációs sorozatból, melynek megjelenése a nyárra várható.