Spellbreak - teljes cross-play négy platformon

  • Írta: szlav
  • 2020. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Spellbreak is hallatott magáról a Summer of Gaming második napján. A varázslós battle royale-játék fejlesztői két új célplatformot jelöltek meg, és elárulták azt is, hogy a megjelenéskor az összes játékos együtt játszhat majd, hardvertől függetlenül.

Habár feltörekvő battle royale-játékokból Dunát lehetne rekeszteni, a Spellbreak mindenképpen egy olyan cím, amire érdemes odafigyelni. A Proletariat Inc. csapata elvetette a hagyományos fegyverek ötletét - az ő játékukban olyan varázslók esnek egymásnak, akik tűzlabdákat, jégcsapokat és villámokat hajigálva tesznek igazságot egymás közt.

A játék már egy ideje zárt tesztelés alatt áll PC-n és PlayStation 4-en, a fejlesztők ma azonban egy olyan remek hírrel jelentkeztek, amelynek csak örülhetnek a konkurens platformok tulajdonosai: Xbox One-on és Nintendo Switchen is megjelenik majd a játék. Ennél is izgalmasabb azonban, hogy a négy platform közt teljesen kötetlen lesz az átjárás, nem számít, hogy miféle gép csücsül a tévé vagy az íróasztal alatt, mindnyájan együtt játszhatunk majd.

A Spellbreak még idén megjelenik PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...