Spellbreak PC, PS4, SW, XBOXONE

Battle royale varázslókkal.
Típus:

Nagyot bővült a Spellbreak

A Spellbreak a battle royale-formulát mágikus rúnákkal és látványos varázslatokkal képzeli el géppuskák és gránátok helyett. Ahogy más zsánerbéli játékok, ez is fejezetekre bontva bővül, a legújabb az eddigi legnagyobb frissítése.

Spellbreak teszt

Vágytál valaha arra, hogy a pusztító elemek mestere légy? A Spellbreakben kiélheted a fantáziád. Itt tornádó üvölt, ott tűzcsóvák szállnak, cikáznak a villámok, épp csak a föld nem hasad meg a mágusok battle royale-háborújában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem mondanám, hogy klasszikus uborkaszezonos nyár van a hátunk mögött egy The Last of Us: Part II-val és egy Ghost of Tsushimával: ehhez méltóan a szeptember első hete sem lassít le, ami a játékmegjelenéseket illeti.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.

Spellbreak - teljes cross-play négy platformon

A Spellbreak is hallatott magáról a Summer of Gaming második napján. A varázslós battle royale-játék fejlesztői két új célplatformot jelöltek meg, és elárulták azt is, hogy a megjelenéskor az összes játékos együtt játszhat majd, hardvertől függetlenül.

Ma indul a Spellbreak zárt bétája PS4-en

A Spellbreakben hatalmas varázslók mágikus talárját ölthetjük magunkra, hogy látványos és pörgős battle royale-csatákat vívjunk. Varázslatainkat különböző rúnákkal és képességekkel is testre szabhatjuk.

Spellbreak - a mágusok battle royale-ja

2020-ban veszi kezdetét a Spellbreak zárt bétája, ami a battle royale műfajt tekintve talán picit már megcsúszott próbálkozásnak tűnik, viszont a mágikus csavarnak hála, talán még érdekesen is elsülhet a projekt.

Spellbreak - battle royale mágiával

A Proletariat Games közelgő battle royale-játéka fantasy környezetben játszódik. A varázslókat alakító játékosok elementális mágiával törnek borsot az ellenfél orra alá: tűzlabdákat dobálhatunk, villámot szórhatunk és fagyaszthatunk is.