Körökre osztott pixelcsoda a Star Renegades

  • Írta: szlav
  • 2020. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Halcyon 6: Starbase Commander fejlesztői egy újabb körökre osztott taktikai szerepjátékkal készülnek. A Star Renegades különlegessége, hogy a kampány egy több generáción átívelő történetet mesél el.

Az IGN Expo második napján mutatta meg magát a Massive Damage Games legújabb 2D-s taktikai játéka, a Star Renegades. Hiába a 16-bites klasszikusokra emlékeztető pixelgrafika, nyilvánvaló, hogy a látványvilágért felelős művészek értik a dolgukat.

A kinézet azonban nem minden - a Star Renegades tartogat egy-két játékmeneti nyalánkságot is. A klasszikus JRPG-k körökre osztott harcrendszerét izgalmasabbá teszi, hogy a játék nem csupán a helyszíneinek egy részét, de az ellenfeleket is procedurálisan változtatja, hogy ezzel minél nagyobb fejtörést okozzon nekünk. Az alkotás egyébként rengeteget merít az utóbbi évek legnagyobb roguelike, illetve roguelite címeiből - itt jöhet képbe a hagyatékrendszer is, hiszen nem egyetlen csapatot, hanem a hősök teljes vérvonalát irányíthatjuk majd.

A Star Renegades idén érkezik PC-re.

2.
2.
DragonBleacPiece
engem is , nagyon tetszik, a hangok eszméletlen jók
1.
1.
Daniel21
Ok... Engem meg vett! Hagyományos Jrpg stílusú harc rendszer, a zene, a látványvilág, animációk és effektek, mind annyira passzolnak a játékhoz, amennyire kell neki! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...