Körökre osztott pixelcsoda a Star Renegades

  • Írta: szlav
  • 2020. június 12.
  • Videó
A Halcyon 6: Starbase Commander fejlesztői egy újabb körökre osztott taktikai szerepjátékkal készülnek. A Star Renegades különlegessége, hogy a kampány egy több generáción átívelő történetet mesél el.

Az IGN Expo második napján mutatta meg magát a Massive Damage Games legújabb 2D-s taktikai játéka, a Star Renegades. Hiába a 16-bites klasszikusokra emlékeztető pixelgrafika, nyilvánvaló, hogy a látványvilágért felelős művészek értik a dolgukat.

A kinézet azonban nem minden - a Star Renegades tartogat egy-két játékmeneti nyalánkságot is. A klasszikus JRPG-k körökre osztott harcrendszerét izgalmasabbá teszi, hogy a játék nem csupán a helyszíneinek egy részét, de az ellenfeleket is procedurálisan változtatja, hogy ezzel minél nagyobb fejtörést okozzon nekünk. Az alkotás egyébként rengeteget merít az utóbbi évek legnagyobb roguelike, illetve roguelite címeiből - itt jöhet képbe a hagyatékrendszer is, hiszen nem egyetlen csapatot, hanem a hősök teljes vérvonalát irányíthatjuk majd.

A Star Renegades idén érkezik PC-re.

7.
Ganzer
#6: Kivételesen nem. :) Atelier sorozatról van szó amúgy.
6.
Kawada
#5: De tangát és iskolás-egyenruhás-rövidszoknyát hord gondolom, mert az véd a savak ellen. :)
5.
Nyarlako
#3: Olyan jrpg sorozat is van hogy tizenéves csajjal kell alkimista műhelyt üzemeltetni.
Sátánunikorniscsillámpónik nélkül.
4.
Nyarlako
Addig érdekelt hogy roguelike elemek.
3.
Kawada
Ajj de jól néz ki. Nem vagyok nagy rajongója a jrpg-knek, ez mondjuk részben amiatt is van, mert nehezen viselem, ha a 13 éves kislányokra hasonlító 15 éves fiúkkal kell sátáncsillámunikornispónikat verjegy egy ostorral, miközebn egy beszélő macska van mellettem (nyilván provokálok, túlzok és viccelek...), de ezzel a csodás pixelgrafikás körítéssel biztos, hogy fogok tenni egy próbát. Remélem alkalmas lesz a cucc arra, hogy közben az irodában egy-egy 15-20 perces szünetre elő tudjam venni 1-1 körre. Korábban az Into the breach volt ebben remek partner.
2.
DragonBleacPiece
engem is , nagyon tetszik, a hangok eszméletlen jók
1.
Daniel21
Ok... Engem meg vett! Hagyományos Jrpg stílusú harc rendszer, a zene, a látványvilág, animációk és effektek, mind annyira passzolnak a játékhoz, amennyire kell neki! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...