Ismerkedj meg az új Paper Marióval!

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo egy tartalmas bemutatóvideót készített, hogy jobban is megismerhessük a Paper Mario: The Origami King világát és harcrendszerét. Ennek a papírkalandnak szörnyen nehéz lesz ellenállni!

Princess Peach kastélya az origamifigurák gonosz királyának kezébe, King Olly uralma alá került. Mariónak nincs más választása: ismét meg kell mentenie a hercegnőt, ebben a varázslatos papírvilágban azonban ez trükkösebb lesz, mint valaha.

Szigeteken, dzsungeleken, nindzsakastélyokon és mély alagutakon át juthatunk csak el a célunkhoz, de szerencsére az utunk során akad majd néhány társunk, aki segít, ha bajba kerülünk. Márpedig konfliktusból nem lesz hiány, ezt pedig a Paper Mario teljesen egyedi, puzzle-szerű harcrendszerével oldhatjuk majd meg. Szükségünk lesz az éles észre, hiszen olyan félelmetes bossok várnak majd ránk, mint a ceruzakészlet, a befőttes gumiszörny, vagy a celluxtekercs!

A Paper Mario: The Origami King július 17-én érkezik Nintendo Switchre.

4.
4.
Ooorky
"Sony: announces PS5
Nintendo: you can fight against tape as a paper"

Sírok ;-D
2.
2.
Ooorky
Hihetetlen milyen látványvilágot kihoztak a Switch-ből "némi" trükközéssel.
Valszeg minőségben is hozza majd a Mario rpg-ktől elvárt színvonalat, talán letaszítja végre a Gameboy Advance-s Superstar Saga-t a toplistám éléről :-)
1.
1.
Darksiders84
Basszus ez nagyon egyedi kis móka lesz csak ez a arénás harc furcsa nekem legalábbis nem volt még dolgom Paper résszel de ez a látvány elég vonzó valószínűleg jó ötletes megvalósításokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...