Elképesztő képeken a Demon's Souls-remake

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Képek
Link másolása
A legújabb látnivalók alapján szinte el sem hinnénk, hogy a Demon's Souls felújított változatával van dolgunk. A korábbi bejelentőelőzetest követően most néhány szemkápráztató képet is kaptunk a játékról.

A FromSoftware 2009-ben gyakorlatilag egy önálló zsánert teremtett meg a Demon's Soulsszal - kár, hogy a játék ezidáig csak a PS3-tulajok saját mulatsága volt. Éppen ezért érkezett olyan hatalmas erővel a bejelentés, miszerint a Bluepoint Games a nulláról építi újra a játékot, hogy az tökéletes élményt nyújtson a Sony újgenerációs konzolján - mondanunk sem kell, az előzetes egyből levett minket a lábunkról.

Ma újabb képek érkeztek a remake felől, az állunkat pedig még most is keressük - a valódi screenshotoknak tűnő képek bármelyikét el tudnánk képzelni akár háttérképként is.

11.
11.
kamgecam
10.
10.
br1Koo
Nem jön Dark Souls 4, de jön ez, elképesztő hálás vagyok. Szerintem ütős lesz az a hangulat így is. Annyira nem viszik szerintem túlzásba a színeket.
8.
8.
DragonBleacPiece
Meg azt szerettem mindig is a demons soulsban,hogy ha kinyirtak es vissza is kellett menni az elejerol a vegere,akkor se éreztem frusztralonak,mert a helyszinek designja olyan egyedi és szép,es persze fo...ig farmoltam a hp töltőket. Ds 1ben mikor ash lakebol kellett visszamászni ,azért az eléggé idegelt
7.
7.
DragonBleacPiece
3.
3.
DragonBleacPiece
komolyan mondom hogy 5 literes felnőtt pelenkát fogok szerezni, hogy el se kelljen mennem a gép elől majd ha ez megjelent..ha valamit valaha is vártam, akkor az ez (vagy talán egy drakengard 3) most ez olyan fura érzés hogy valóra válik egy régi vágyam,tényleg gyönyörű lesz, boldog vagyok ettől:D nagyon sok játékos biztos ugyanígy érez
1.
1.
kamgecam
Gyönyörű volt az előzetes is de valami off volt nekem benne. Most már tudom mi az, a hangulat! Míg az eredeti inkább dark fantasy és a hangulata ürességet, félelmet és misztikumot áraszt addig a remake bár elképesztő részletes a grafika inkább high fantasy-is, kalandregényesebb, lightosabb az atmoszféra! Nem feltétlenül baj ez de nekem az eredeti hangulata jobban bejön. Elvileg lesz a remake-ben egy opció ahol az eredeti grafal lehet játszani 4k 60fps-el. Annak nagyon örülnék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...