PC-re is befutott a Persona 4 Golden

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár egy SteamDB-s szivárgás már lelőtte a meglepit, a PC Gaming Show keretein belül formálisan is bejelentették a Persona 4 Golden PC-s változatát - a játék már meg is vásárolható a Steamen.

Igazak voltak a szóbeszédek, bemutatkozott a Persona 4 Golden PC-s változata - sőt a játék már meg is jelent a Steam kínálatában, ahol 20 euróért vesztegetik az alapkiadást. A számítógépes port angol és japán szinkronnal is játszható, és túl sok extrát nem vonultat fel a PlayStation Vita-verzióhoz képest: a full HD felbontás, a steames achievementek és kártyák mindössze a kötelező kört jelentik.

A Persona 4 Golden Inaba városában játszódik, és egy felnövéstörténetet mesél el; hőseink kalandja egy sorozatgyilkosságot követően veszi kezdetét. A játék kifejezetten magas értékeléseket kapott annak idején (ahogy azt a marketinganyag is hangsúlyozza, a Metacritic-átlag 93 pontnál jár), és az egyik legjobban összerakott JRPG-nek mondják. A fejlesztők azért kiemelik, PC-n is játsszunk inkább kontrollerrel.

6.
6.
trigger83
Magas értékelések, legjobban összerakott JRPG...értem én de azért akik csak ezeket olvassák és nekimennek lehet majd néznek, hogy ez mi...mint mikor Teddie-be is belenéz Yosuke...
1.
1.
nomator
Istenem de örülök, hogy igaz volt végül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...