Traileren a Mafia: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Mafia: Definitive Edition is képviseltette magát a PC Gaming Show műsorában - igaz, mindössze egy nyúlfarknyi előzetest kaptunk csak a várva-várt remake-hez.

A Mafia: Definitive Edition a nemrég bemutatkozott Mafia: Trilogy koronaékszere lesz: a második és harmadik rész újrázásával ellentétben ez egy nulláról összerakott remake, amely még a sztorit is kibővíti valamennyire. A megjelenése augusztus 28-án várható, és önállóan is megvásárolhatjuk majd.

15.
15.
crytek
#14: LOL most pakoltam és mit találtam? Megvan nekem dobozosan a Mafia 1.... de kár hogy nem steames mert így semmit sem érek vele kb mint a warez azt ugyanott vagyok. Nem is emlékeztem hogy ezt valaha megvettem..
14.
14.
kryszisz
#11: Persze, tudom, hogy a kihívás tette olyan híressé/hírhedtté ezt a küldetést, de ma már hót ziher, hogy nem lenne türelmem hozzá abban a formában, úgyhogy nerfeljék csak. Bevallom őszintén na, egy kazuál köcsög lettem az elmúlt években géming terén:D

#10: ha ezt akkor tudtam volna:P
13.
13.
crytek
#12: Ott a Mafia 3 ,tudtommal annak az enginejére teszik át..abban meg gyerekjáték a vezetés...kétlem hogy belenyúlnának a már kész prduktumba
12.
12.
xanatos0911
#11: Biztos vagy benne? A Hangar 13-ről beszélünk... Én azért nem vennék rá mérget :)

Bár legyen úgy, én is azt kívánom, hogy jól sikerüljön a remake, de sajnos rengeteg fenntartásom van. Egyelőre nekem sem tetszik az új szinkron és az új arcok. De meglátjuk majd...
11.
11.
crytek
#9: Pont az volt benne a jó hogy amikor azt hitted kezedben a győzelem az utolsó kanyarba kicsúsztál a 3.14csába és kezdhetted előröl.. Nos ez egy új enginnel elképzelhetetlen hogy csináljanak még egy ilyen szar irányítást.
9.
9.
kryszisz
#8: Nagyon remélem, mert én anno '76-ban konkrétan ott hagytam abba:D Persze tudom, hogy én vagyok a punci, de akkor még nemigen tudtam játszani (mondjuk kezdek rájönni hogy most sem tudok), de annyira belém égett a dolog, hogy azóta sem vettem elő újra.
8.
8.
crytek
#7: Mivel teljesen más engine fut alatta már nem lesz ugyanaz. Az a versenyes küldi ide a rozsdás bökőt hogy mindenkinek elsőre meglesz mindenféle nehézség nélkül..
7.
7.
DarkLord
Remélem a nehézséghez sem nyúlnak hozzá, mert volt 1-2 küldetés, ami elég szivatós volt. Ha nem bughalmazt kapunk, akkor... ja de nem folytatom :D Ha ezt ténylegesen ki akarják dobni augusztusban, akkor jöhetne már valami konkrét játékmenet is nem csak videók.
5.
5.
Slik
engem mindent leszamitva rogton kirazott a hideg a focim hallatan
4.
4.
BorisMetod
Nulla játékmenet a megjelenés előtt 2 hónappal. A főszereplő új pofája és hangja nem jön be. A Hangar 13 fejleszti. Soroljam még??
3.
3.
Macifasz
Ok, ez így több, mint korrekt. :-O De továbbra is fosok tőle én is picit.
2.
2.
hedzsooo
Egyenlőre jobban félek tőle, mint amennyire szeretném várni...
1.
1.
br1Koo
https://media0.giphy.com/media/Qv5JV60U5Qm26Ipp9J/giphy.gif?cid=ecf05e47d7c5bb49e106125168aea07f65029c572adbedb3&rid=giphy.gif
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...