Mafia

A GTA-klónoknak csúfolt játékok közül egyedül a Mafia tudott felülkerekedni a nagy előd teljesítményén.
Típus: Akció, Mafia, Sandbox

Felújított kiadást kap az első két Mafia?

Az Egyesült Államokban csak tíz évente kell megújítani a védjegyeket, a 2K most mégis úgy érezte, hogy egyszerre három Mafia-játék kapcsán is megteszi a szükséges lépéseket.

A Mafia 15. születésnapját ünnepeljük

Oké, kicsit csalunk - pontosabban nem mi, hanem a Take-Two -, elvégre a Mafia-trilógia első darabja 2002. augusztus 27-én jelent meg. Ennek apropóján most egy videóban izgulhatjuk végig a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit.

Újra kapható digitálisan az első Mafia

Az Illusion Softworks 2002-ben megjelent klasszikus nyitott világú gengszterszimulátora újra megvásárolható a GOG-on, öt évvel azután, hogy eltűnt a digitális boltok kínálatából. Ha nosztalgiára vágysz, csapj le rá!

Életjeleket adott magáról a Mafia III

Egyelőre nem biztos, hogy van jelentősége, de attól még reménykedhetünk: a Take 2 több olyan domaincímet is levédetett a minap, ami a Mafia várva-várt harmadik részével kapcsolatos.

Izgalmas Mafia III hírekre számíthatunk?

Úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is bemutatkozik a Mafia-széria harmadik felvonása, a második rész egyik karakterének hangját kölcsönző színész ugyanis a Twitteren elhintette, hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

Gondok a Mafia 3 fejlesztője körül

A Take-Two átszervezéseket csinált Csehországban, a 2K két cseh stúdióját gyakorlatilag összevonják, a kulcsfontosságú fejlesztőket pedig Amerikába költöztetik. De mi lesz a Mafia harmadik részével?

Blogajánló: Az Árny Harcos galaxisa

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz és az év végéhez, bloggereink fátyolos szemmel a múltba tekintenek. Persze az is megeshet, hogy a hideg miatt túl sokat forralt bort ittak, vagy előre tesztelték, milyen lesz az ünnepi tojáslikőr.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Egyre esélyesebb a Mafia 3

Augusztus folyamán ütötte meg a fülünket a pletyka, miszerint a 2K Czech már készíti a Mafia 3-at a következő generációs Xboxra és PlayStationre. Új hír, hogy a stúdió kulcsfigurákat keres egy be nem jelentett, AAA-s cím munkálataihoz. Reméljük, a két játék egy és ugyanaz.

Nextgen konzolokra jöhet a Mafia 3

A cseh Eurogamer úgy értesült, a nextgen konzolokon fogja tiszteletét tenni a Mafia harmadik része. Úgy tudni, a játékot az új játékgépek nyitócímének tervezték, azonban a fejlesztés tényleges része egyelőre olyan csúszásban van, hogy a következő generációs premiert tuti lekési az anyag.