2021-re csúszik a Humankind

  • Írta: gorien
  • 2020. június 15.
  • Csúszás
Link másolása
A Civilization kihívójának tűnő Humankind mégsem készül el idén, csak jövőre játszhatunk vele teljes formában, de a készítők szeretnék bevonni a rajongókat is a fejlesztésbe, így a nyár folyamán esélyünk lesz tesztelni a játék néhány funkcióját.

A koronavírus-járvány körül kialakult helyzet az Amplitude csapatát is érintette, így a Civilization-szerű Humankind megjelenését kénytelenek voltak elcsúsztatni, egészen 2021-ig.

A játék még tavaly mutatkozott be, és habár végül mégsem látjuk a végleges formájában, a fejlesztők nem akarják kihagyni a rajongókat a játékélményből - ám ahelyett, hogy a megszokott módon korai hozzáférésűvé tennék, egy egyedi megoldással állta elő.

Ezt a megoldást ők OpenDevnek nevezik. Ennek értelmében a nyár folyamán három hullámban a játék elemeit prezentáló szcenáriókat bocsátanak majd a játékosok rendelkezésére. A részvétel teljesen ingyenes, regisztrálni pedig a fejlesztők egy társoldalán lehet.

Az első szcenárió főszereplői a felfedezés és a növekedés lesznek, és nagyjából 45 percnyi tartalom lesz benne. A második a harcra koncentrál, és négy különböző, 15-30 perces szegmensre oszlik, amelyekben a frank, a perzsa, a koreai és az egyiptomi seregeket vezényelhetjük. Az utolsó próbaidőszak pedig egy egyórás ostrom túléléséről szól.

Ha kiválasztanak az OpenDevben való részvételre, tartsd észben, hogy minden próbaidőszak csak négy napig lesz elérhető. Ha pedig végeztél velük, kitölthetsz egy kérdőívet a tapasztalataidról, ezzel segítve a fejlesztők munkáját, és bedobhatod a javaslataidat a virtuális ötletládába.

A Humankind PC-re jelenik majd meg kizárólag.

2.
2.
#1: Kicsit bele kell jönni, az igaz, de nem feltétlenül szükséges többszázezer óra ahhoz, hogy meglegyen egy élmény. Mármint, ha csak 1-2 órád van megnézni, akkor ezek a játékok általában konfigurálhatók, hogy (kampányon kívül) mekkora térképen, hány ellenféllel, milyen szabályok szerint és esetleg milyen nehézségi fokozaton játszol. Így indulhatsz olyan szituációban is, hogy egy végigjátszás 1-2 óra és csinálhatsz olyan scenario-t is, hogy rendesen betart és full hc.
1.
1.
godach
Egyszer neki kellene kezdeni ennek a Civilizationnak is. Megvan már vagy 2-3 része de életem meg csak egy van, sajnos...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...