Humankind PC

Kihívót kapott a Civilization-sorozat.
1692721800

Meglepetés: a Humankind megjelent konzolokra is!

Előzetes bejelentés nélkül érkezett a SEGA és az Amplitude Studio közös játéka konzolokra. Az utolsó információnk tavaly októberből származik, miszerint meghatározatlan időre elhalasztották a konzolos portot, most pedig elindulhatunk megkeresni hova esett az állunk.
1654810892

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.
1642863600

Humankind - beköszön az Endless-sorozat

Az Amplitude Studios úgy döntött, hogy egy ingyenes, hivatalos mod keretében egyesíti a Humankindot az Endless-játékokkal. Ezen keresztül egy kis science fictionös csavart kaphat az emberiség evolúciója.
1641996000

Megkapja első fizetős DLC-jét a Humankind

Hamarosan újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk a Humankindban. Az Amplitude Studios fizetős DLC-vel bővíti 4X stratégiai játékát, amelynek hála Afrika kultúráit is a sajátunkhoz keverhetjük.
1637478000

Már demóban is kipróbálhatjuk a Humankindot

Aki eddig nem tudta eldönteni, hogy mit gondoljon az Amplitude Studios és a Sega emberiségterelgetős játékáról, annak kapóra jöhet a Humankind nemrég megjelent demója. Tizenkét civilizációba és három történelmi korba kóstolhatunk bele.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1631779200

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!
1629212400

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.
1629122400

Humankind teszt

Az Endless-játékokról ismert Amplitude Studios az űr és a fantasy meghódítása után ezúttal az emberiség történelmét igyekszik bemutatni nekünk, de abszolút nem olyan formában, ahogyan azt az iskolapadban megtanultuk.
1629093600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.