Humankind PC

Kihívót kapott a Civilization-sorozat.
Típus:

Már demóban is kipróbálhatjuk a Humankindot

Aki eddig nem tudta eldönteni, hogy mit gondoljon az Amplitude Studios és a Sega emberiségterelgetős játékáról, annak kapóra jöhet a Humankind nemrég megjelent demója. Tizenkét civilizációba és három történelmi korba kóstolhatunk bele.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.

Humankind teszt

Az Endless-játékokról ismert Amplitude Studios az űr és a fantasy meghódítása után ezúttal az emberiség történelmét igyekszik bemutatni nekünk, de abszolút nem olyan formában, ahogyan azt az iskolapadban megtanultuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.

Humankind - már az első napon Game Passben

A Microsoft és a Sega tegnap jelentette be, hogy a Humankind elsőnapos startot vesz az Xbox Game Pass PC-s részlegén. Kaptunk egy új előzetest is, ami számszerűsítve veszi sorba, mi vár majd ránk ebben a civilizációépítő játékban.

Humankind - már most elkaszálták a Denuvót

Miután a bétatesztelések azt mutatták, hogy a Denuvo negatívan hat a Humankind teljesítményére, a készítők úgy döntöttek, hogy még a megjelenés előtt kiveszik a hírhedt védelmet a játékból.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Közeleg a Humankind eddigi legnagyobb bétája

Az Amplitude Studios Humankindja olyasmi lesz, mint a Civilization, csak kevesebb történelemhűséggel. A következő zárt bétatesztjében már öt különböző korszakot is kipróbálhatunk majd.