Új felvételeken a Scarlet Nexus

  • Írta: gorien
  • 2020. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.

Május elején mutatkozott be a Bandai Namco gondozásában a Scarlet Nexus, amelyben egy pszichokinetikus képességekkel rendelkező főhős bőrében kell felvennünk a harcot a várost ostromló, groteszk szörnyekkel. Az új előzetes nemcsak a gameplaybe nyújt némi bepillantást, az elején egy animációs betét is helyet kapott.

Az előzetest egy, a fejlesztőkkel készített interjú is követte. Habár ebben a játékból sokat nem látunk, az megerősítést nyert, hogy Kenji Anabuki a játék rendezője, aki olyan játékokon dolgozott, mint a Tales of Symphonia, a Tales of the Abyss és a Tales of Vesperia. Azt is gyorsan leszögezték, hogy a Scarlet Nexus történetének ezekhez a játékokhoz nem lesz köze, de a fejlesztők felhasználják az ezek készítése során nyert tapasztalatokat egy remek sztori összerakásához.

A Scarlet Nexus PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-re és Series X-re is megjelenik, utóbbiakon támogatva a Smart Deliveryt.

8.
8.
DragonBleacPiece
tales of berseria volt kb az utolsó, ahol nem ugrottam át a sztori videókat játékban
5.
5.
#4: Meg a végén, a csapatképen az a nyuszifüles karakter? Azzal találkozni akarok.
1.
1.
DragonBleacPiece
valamiért nagyon sterilnek és összedobottnak tűnik nekem, inkább megnézném cgi animében mint hogy játszanám:/ de ez csak így első látásra, mert lehet hogy később tetszeni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...