Új felvételeken a Scarlet Nexus

  • Írta: gorien
  • 2020. június 16.
  • Videó
Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.

Május elején mutatkozott be a Bandai Namco gondozásában a Scarlet Nexus, amelyben egy pszichokinetikus képességekkel rendelkező főhős bőrében kell felvennünk a harcot a várost ostromló, groteszk szörnyekkel. Az új előzetes nemcsak a gameplaybe nyújt némi bepillantást, az elején egy animációs betét is helyet kapott.

Az előzetest egy, a fejlesztőkkel készített interjú is követte. Habár ebben a játékból sokat nem látunk, az megerősítést nyert, hogy Kenji Anabuki a játék rendezője, aki olyan játékokon dolgozott, mint a Tales of Symphonia, a Tales of the Abyss és a Tales of Vesperia. Azt is gyorsan leszögezték, hogy a Scarlet Nexus történetének ezekhez a játékokhoz nem lesz köze, de a fejlesztők felhasználják az ezek készítése során nyert tapasztalatokat egy remek sztori összerakásához.

A Scarlet Nexus PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-re és Series X-re is megjelenik, utóbbiakon támogatva a Smart Deliveryt.

8.
DragonBleacPiece
tales of berseria volt kb az utolsó, ahol nem ugrottam át a sztori videókat játékban
7.
DragonBleacPiece
#2: én nagyon örülök ha felkelti az érdeklődésed egy olyan game, ami nem kifejezetten a kedvenc műfajodból van:D én is hasonlóképp vagyok az assassins creed origins játékkal, első ac amivel játszottam, és lerakhatatlan. de azért vagyok ugyanakkor kritikus mert kb csak hasonló játékokkal játszok (mint pl code vein, god eater,sao fatal bullet stb), és várom hogy megtörténjen az áttörés, és egy új, nagyon igényes munka szülessen (mint pl a nier: automata is). kicsit az az érzésem a japó akció rpgkel kapcsolatban pár éve, hogy ugyanazt a játékot játszom újra és újra, csak más néven, és ez übergáz, a tales of berseria óta van ez kb
5.
Neotechtr
#4: Meg a végén, a csapatképen az a nyuszifüles karakter? Azzal találkozni akarok.
4.
Neotechtr
#3: A Nier Automata szerintem egy különösen jó játék, amit még annak is bátran ajánlok, aki nem szereti a mangát és az open world-öt sem.

Ez a Scarlet Nexus meg a videó alapján nekem is tetszik. Nem vagyok manga rajongó, de láttam már pár jó megvalósítást a műfajban, így ellenemre sincsen semiképp. De az az igazság, hogy egy ilyen játékban, ahol így ugrálsz, meg varázsolgatsz és úgy kardozol, hogy melléütsz és akkor is 10 méteres körben meghal mindenki, akár jól is állhat neki a manga. Arról nem is beszélve, hogy érdekes és néha elég borult történeteket tudnak az ilyen játékok mesélni.
3.
Kawada
#2: Nier Automata ÓTA ez az első...
2.
Kawada
#1: Nem vagyok a műfaj nagy fanja (mármint nem az akció-rpg-é, hanem ennek a japánosított vonaláé), így rengeteg ehhez hasonló cím nekem kimaradt, de főleg azért, mert nem igazán fog meg a hangulata vagy a világa, de nekem a Nier Automata ez az első "ilyesmi", ami felkeltette az érdeklődésem. És a Nier előtt sem sok volt.
1.
DragonBleacPiece
valamiért nagyon sterilnek és összedobottnak tűnik nekem, inkább megnézném cgi animében mint hogy játszanám:/ de ez csak így első látásra, mert lehet hogy később tetszeni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...