Scarlet Nexus PC, PlayStation, Xbox

Brainpunk akció-RPG a Bandai Namco garázsából.
1676466000

Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra és Premium februári játékai

A szivárogtató szerint a Horizon: Forbidden West és a Resident Evil VII is elérhető lesz február 21-től a két drágább előfizetés felhasználóinak, és billbil-un eddig még nem tévedett.
1676052429

Újabb játékokkal játszhatunk ingyen a hétvégén Xboxon

Folytatódik a Free Play Days, mely során az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Premium előfizetők felár nélkül játszhatnak játékokkal egy teljes hétvégén át.
1671637217

Íme a játékok, amik elköszönnek a Game Pass előfizetőktől decemberben

A Game Pass rengeteg szuper játékot szolgáltat az előfizetők számára, azonban egyik sem marad örökre a listán. Itt végigböngészhetitek a búcsúzó címeket!
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1633006800

Mit tartogatott az Xbox a Tokyo Game Show-ra?

Phil Spencerék már hetekkel a Tokyo Game Show előtt leszögezték, hogy részükről ne most várjunk eget rengető új bejelentéseket. Műsorszegmensük értelemszerűen a japán játékokra koncentrált, de így is csurrant-cseppent néhány hír.
1626523200

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.
1625833440

Scarlet Nexus teszt

A Bandai Namco feltalálta az általuk brainpunknak nevezett stílust, a Scarlet Nexus pedig egyből be is bizonyította, hogy van potenciál a dologban. Az egyetlen szépséghiba az, hogy kissé túl sokáig érlelték a történetírókat az elmehálózaton.
1624867200

Brit toplista: az élen kezdett az új Mario Golf

Véget ért a Ratchet & Clank: Rift Apart uralma a brit játékeladási toplistán, az Insomniac PlayStation 5-exkluzív slágerjátékát a Mario Golf: Super Rush és a FIFA 21 is maga mögé tudta utasítani.
1624518000

Élőszereplős traileren a Scarlet Nexus

Napokon belül befut a Scarlet Nexus, így jobb, ha már most felkészülünk az égből alászálló mutánsok érkezésére. A Bandai Namco és élőszereplős előzetessel fokozza a hangulatot, de érkezett egy adag új gameplay is.
1624255200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.