Scarlet Nexus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Brainpunk akció-RPG a Bandai Namco garázsából.
Típus:

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.

Scarlet Nexus teszt

A Bandai Namco feltalálta az általuk brainpunknak nevezett stílust, a Scarlet Nexus pedig egyből be is bizonyította, hogy van potenciál a dologban. Az egyetlen szépséghiba az, hogy kissé túl sokáig érlelték a történetírókat az elmehálózaton.

Brit toplista: az élen kezdett az új Mario Golf

Véget ért a Ratchet & Clank: Rift Apart uralma a brit játékeladási toplistán, az Insomniac PlayStation 5-exkluzív slágerjátékát a Mario Golf: Super Rush és a FIFA 21 is maga mögé tudta utasítani.

Élőszereplős traileren a Scarlet Nexus

Napokon belül befut a Scarlet Nexus, így jobb, ha már most felkészülünk az égből alászálló mutánsok érkezésére. A Bandai Namco és élőszereplős előzetessel fokozza a hangulatot, de érkezett egy adag új gameplay is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.

Magyarázós előzetesen a Scarlet Nexus

A Bandai Namco egy kiadós, bő nyolcperces előzetessel készít fel bennünket a Scarlet Nexus érkezésére. A játékmenettel telezűtdelt videó során megismerhetjük a játék világát, annak hőseit és a bizarr ellenfeleinket.

Már elérhető Xboxon a Scarlet Nexus demója

A júniusi megjelenést megelőzően egy demót is közreadott a Bandai Namco a Scarlet Nexushoz, amelyben mindkét főszereplőt kipróbálhatjuk. A próbaverzió Xboxokon már éles, PlayStationökre pedig jövő héten érkezik.

Íme, a Scarlet Nexus nyitánya

A Bandai Namco ezúttal a Scarlet Nexust nyitó kisfilmet hozta el nekünk, amit ugyanaz a csapat készített, akik a játékot kísérő animesorozatért is felelősek. Yuito Sumeragi vagy Kasane Randall kalandjára júniusig kell várnunk.

Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.

Június végén érkezik a Scarlet Nexus

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Scarlet Nexus, a Bandai Namco egyúttal pedig bejelentette, hogy egy animét is kiadnak majd a játék mellé valamikor a nyáron. Ez utóbbi a Sunrise munkája.