Újra életre kap a BloodRayne

  • Írta: szlav
  • 2020. június 16.
  • Biznisz
Link másolása
A közeljövőben ismét előbukkanhat mindenki kedvenc nácimészáros vámpírhölgye, A Ziggurat Interactive megszerezte a játékszériához tartozó jogokat, így első körben felújítanák, később pedig folytatnák azt.

A Majesco Entertainment megvált az Advent Rising, a Raze's Hell, a Flip's Twisted World és a BloodRayne jogaitól, az ezeket felvásárló Ziggurat Interactive pedig már el is árulta, hogy mit kezdenek a csomag legnépszerűbb IP-jével. A kultklasszikus vámpíros játék két epizód és egy sikertelen mellékág után hosszú évekig takaréklángra került, most azonban van ok a pezsgőbontásra.

A kiadó képviselői, Wade Rosen és Mark Randel elárulták, hogy legelőször a korábbi részekkel szeretnének foglalkozni - ennek jegyében összeálltak a Terminal Reality csapatával, akik megoldják majd a mai rendszerek kompatibilitási problémáit, és néhány javítást is eszközölnek. Ez tehát nem feltétlenül jelenti azt, hogy érdemes teljes értékű remake-re vagy remasterre várni, de a kezdeményezés mindenképp pozitív.

A Ziggurat főnöke, Wade Rosen hozzátette, hogy a kiadóhoz nagyon közel áll mind a BloodRayne, mind az Advent Rising, így nem csak az a céljuk, hogy egy új közönséghez juttassák el a két hátulnézetes akciójátékot (ezzel potenciálisan konzolos változatokra utalva?), hanem fontos számukra az is, hogy kibővítsék az említett játékok univerzumait. Nem lennénk tehát meglepve, ha a későbbiekben folytatást kapna Gideon vagy Rayne kalandja!

6.
6.
ssemtexx
Kiskorom nagy kedvence, nudity patchal nyomtam ahol félmeztelen volt a csaj, imádtam :D
4.
4.
AbsurdShark
Ezzel a felvásárlással csak egy problémát látok... Ez a Ziggurat Interactive tudtommal teljesen ismeretlen, se wiki róla, se semmi, van egy zavaros weboldaluk amelyen csak az derül ki hogy rajonganak a videójátékokért, és szeretnének régi klasszikusokat modern platformokra hozni.
Arról, hogy van-e konkrét fejlesztőgárdájuk, nem találtam semmit, így hát konkrét Bloodrayne folytatást ne nagyon várjunk egy darabig.
3.
3.
Clayman
Pont nemrég gondoltam rá hogy de jó lenne egy új rész... várjuk
2.
2.
DragonBleacPiece
kb 15 éve volt ,de emlékszem fejből a cheatre amivel egy ütés volt minden ellenfél: INSANEGIBSMODEGOOD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...