Apex Legends - jön a cross-play és a Switch-port

  • Írta: szlav
  • 2020. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Odébb van még az Apex Legends következő szezonja és az újdonságok áradata, de mégis szuper hírek érkeztek a Respawn játéka felől. Az online lövölde újabb platformokat látogat meg, és érkezik a cross-play támogatás is.

Elsőre azt gondoltuk volna, hogy az EA és a Respawn a Microsoft és a Sony új konzoljaira jelenti be az Apex Legends átiratát, ennél azonban sokkal aktuálisabb hírt kaptunk. A nagy sikerű battle royale az Electronic Arts számos játékát követve hamarosan Steamre látogat, ennél viszont még izgalmasabb, hogy ősszel a Nintendo Switch is megkapja a saját portját.

Ezzel tehát két PC-s és három konzolos platformon ugorhatunk majd a harcba, ami jól hangzik, de mégsem ideális, ha a barátaink máshol játszanak. Szerencsére a Respawn erre is gondolt, így a Fortnite és a Call of Duty: Warzone példájából tanulva ők is ledöntik a platformok közti korlátokat. Ősztől teljes cross-play támogatást kap a játék.

Ami pedig az Apex Legends közvetlen közeljövőjét illeti: újabb izgalmas újdonságokra számíthatunk, hiszen érkezik a Lost Treasures Collection Event. A rengeteg kozmetikai különlegesség mellett megújult formában tér vissza az Armed and Dangerous játékmódja is - itt a sniperek és sörétesek kapják a főszerepet, újraéledni pedig csak a Mobile Respawn Beacon segítségével tudunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...