Lebukott a Crash Bandicoot 4: It's About Time

  • Írta: szlav
  • 2020. június 19.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakorlatilag nyílt titok volt, hogy az Activision a napokban bejelenti a Crash Bandicoot-sorozat visszatérését, de Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó szervei egy szivárogtatással megelőzték a kiadót.

Alig egy napja számoltunk be róla, hogy az Activision egy ismeretlen Crash Bandicoot-játék erőteljes teaselésébe kezdett, most pedig végre megtudhattuk, miről is van szó. Egyelőre nem kaptunk hivatalos bejelentést, így érdemes némi fenntartással kezelni a hírt, az azonban eléggé beszédes, hogy Tajvanban már korhatár-besorolást kapott a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ehhez még borítóképet is kaptunk:

A besoroláshoz tartozott egy rövidke leírás is, amely szerint Crash nyugisan éldegélt a saját szigetén 1998-ban, amikor is rátalált egy titokzatos maszkra, Lani-Lolira. Nem elég, hogy ez a maszk ismeri Crash bajtársát, Aku-Akut, Lani-Loli a híres kvantummaszkok egyike, jelenlétével pedig kvantumhasadékok nyílnak a világban. Crash és barátai tehát felkerekednek egy téren és időn átívelő kalandra, hogy felkutassa az események forrását.

Az új játékot a felújított Spyro-trilógiáért is felelős Toys for Bob készíti, az eddig látottak alapján pedig az Xbox One-os, Series X-es és PlayStation 4-es változatban lehetünk biztosak (már persze, ha igaznak bizonyul a szivárgás).

Update! A Toys for Bob tweetje szerint június 22-én mutatkozik be a következő játékuk - az üzenet alapján viszonylag egyértelmű, hogy a fent említett Crash-játékról van szó. A premierre valószínűleg a Summer Game Fest első bemutatósorozatán kerül sor, amely magyar idő szerint 17 órakor veszi kezdetét.

12.
12.
C0m1n65un
Pc-re is kérném, és már vihetik is a pénzemet!
11.
11.
JinjeR
#4: Hogy ne szopasson széjjel az ezer éves mozgás/irányítás rendszerével
Csinálják meg normálisan.
2.
2.
DarkLord
#1: Szerintem egy az egyben a felújított szintet fogja hozni új pályákkal. Nem lesz rossz, ha jön egy ilyen :)
1.
1.
Yanez
Az igen! Jó lenne látni egy gameplay cuccost!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...