Destroy All Humans!-remake - móka a mordályokkal

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 20.
  • Videó
Link másolása
Egy nagyon rövid, ám annál tartalmasabb gameplay videó érkezett a Destroy All Human! remake-jéből, ahol ezúttal azt vehetjük szemügyre, hogy milyen fegyverekkel fogjuk pokollá tenni az emberek hétköznapjait.

A Destroy All Humans!-remake eddigi trailerei mellett sem tudtunk szó nélkül elmenni - és habár a mostani nem lesz annyira emlékezetes, annál több gameplay látnivalót tartalmaz:

Többek között a fentebb látható módszerekkel csaphatunk majd szét az 1950-es évek földlakói között a Destroy All Humans!-remake-ben július 28-tól, méghozzá PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A számítógépes változat demója már elérhető a Steamen és a GOG-on is - ti próbáltátok már?

10.
10.
godach
Félre értés ne essen, nekem sem tetszett a Hatred, mármint unalmas volt szerintem is, de néha kell ez a brutalitás. Miért? Mert nincs.
Emlékszem, mekkora gyűlölethullám terjengett a játék körül, pedig a sztoriról semmint nem is tudtunk. Reménykedtem benne, hogy a fejlesztők nem lázadó kamaszok hanem van eszük is és tesznek bele valami csavart. Pl a játék végén, kiderült volna hogy alakváltó idegeneket ölt mindvégig és nem is pszichopata hanem egy hős. Lehetett volna belőle Max Payne aki a családja meggyilkolásáért mészárol, de nem lett. Kihagyott ziccer. De a felháborodást mai napig nem értem. Egy Soldier of Fortune pl pont azért maradt emlékezetesnek nekem, mert a mocsok terroristákat ott vágtam félbe ahol akartam. :D
9.
9.
Ooorky
#5: A játék történetének írója és a főszereplő szinkronja egy neonáci deathmetal banda énekese, aki Herr Warcrimer művésznéven fut.

Ezen valamiért senki se volt felháborodva :D
8.
8.
Darksiders84
Ez csak digitálisan lesz? Engem érdekelne mivel kimaradt de csak dobozosan viszont Konzolvilágnál nincs bár utána kell még néznem hogy megérné e.
7.
7.
DragonBleacPiece
várom a játékot, mert pont ezektől az űrlényektől félek, szóval remélem ha én irányítok majd egy ilyet akkor valahogy megszokom őket :D
5.
5.
kryszisz
#4: Nem játszottam vele, csak a körülötte levő botrányokról hallottam, azért tettem zárójelbe:D De akkor elmondásotok alapján újfent csak a mostanság virágzó hiperérzékenység áll a dolgok mögött. Hánynom kell ettől a korszaktól, és hol van még a vége-.-
4.
4.
Ooorky
#2: Hatred komolyan vette magát???

Az a játék egy kőkemény sötét komédia...
A "jó" befejezés konkrétan az, hogy kommandósokkal körülvéve a "főhős" felrobbantja az atomerőművet miközben 2 pisztollyal fejbelövi magát...

Gondolom sokaknál az okozott problémát, hogy nincs minden az arcukba tolva, hanem gondolkozni kellene az egész játék abszurditásán.
2.
2.
kryszisz
#1: Na jó, de (amennyire tudom) a Hatred véresen komolyan vette magát, a Postal meg a játékvilág South Parkja kb:D
1.
1.
godach
Érdekes, hogy pl egy Hatrednél mennyire ki voltak borulva az emberek míg itt tök menő vagy szóra sem érdemes az átlag polgárok kivégzése ahogyan a Postalnál sem zavart senkit sem.
Nekem mondjuk egyikkel sem volt bajom, csak sportszerűtlennek tartom néha a hozzáállást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...