Júliusban mutatják be az EA Sports UFC 4-et

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 22.
  • Teaser
Link másolása
A szivárgásokat követően nagyobb összegben mertünk volna fogadni arra, hogy az EA Play során leplezik le az EA Sports UFC 4-et, erre viszont nem került sor végül. A játék ennek ellenére készül, most úgy néz ki, júliusban fogják bemutatni.

Közel két héttel ezelőtt szivárgott ki, hogy jöhet az EA Sports UFC 4, és bár arra számítottunk, hogy a bemutatóra már az EA Play apropóján sor kerül, végül csak a FIFA 21 és a Madden NFL 21 erősítette a műsor sportjátékos szekcióját. Ennek ellenére az új MMA-játék valóban készül, csak épp júliusban, egy UFC-eseményen fogják leleplezni.

Az EA Sports UFC 4 hivatalos bejelentését a UFC 251 alatt, július 11-én ejtik majd meg. Az esemény hivatalos poszterén a játék múltkor már látott logója is ott figyel, alatta pedig arra is felhívják a figyelmet, hogy itt bizony leleplezés várható - az Electronic Arts retweelte a szervezők idevágó posztját, tehát lényegében hivatalosan is megerősítette a dolgot.

A játékról ezenkívül csak pletykaszinten hallottunk: Brian Mazique sportújságíró szerint az EA Sports UFC 4 PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelenhet meg, és Tyson Fury, valamint Anthony Joshua bokszolók is vendégszerepelhetnek majd benne.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...