Úgy néz ki, készül az EA Sports UFC 4

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Persze még semmi sem biztos, de a jelek szerint jó esély van rá, hogy a jövő heti EA Play egyik meglepetéscíme az EA Sports UFC 4 lesz. Erről egy PlayStation Network-szivárgás árulkodik egyelőre.

A jelek szerint hamarosan új epizóddal jelentkezik az EA Sports UFC-sorozat, erről árulkodik legalábbis a PS4 Patches találata. A minap feltöltöttek a PlayStation Networkre egy Magnum munkacímen futó projektet, ennek a publikusan elérhető fájljai között található meg az alábbi logó is: ha minden igaz, a Magnum az EA Sports UFC 4 tesztkörnyezetét takarja.

Az MMA-sorozat visszatérése mindenképpen aktuális, hiszen a harmadik rész két évvel ezelőtt jelent meg - ha valóban készül a folytatás, azt jó eséllyel a jövő heti EA Play alkalmával fogják bemutatni nekünk. Az EA Play Live közvetítésére június 19-én, magyar idő szerint hajnali 1 órakor kerül sor.

9.
9.
adamsfamily
#7: Azóta szarik a Fight Night szériára az EA,amióta megkapták az UFC jogait.
8.
8.
Zuzmo
Ki lesz a borítón? Nunes és Cejudo?
5.
5.
Guba32
#2: Én úgy emlékszem sztori először a Championben volt,Xboxon most is akciós BC-ben benne van,1500-ért vettem én is nemrég.Analógos ez is,és szebb az elődeitől.
4.
4.
Anti4730
Nem tudom milyen volt a jatek amit emlitettel, viszont az ufc 3 is nagyon elvezetes jatek, brutalis grafikaval, szoval igenis eroltessek:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...