Négyéves a Dead by Daylight, jutalmakkal ünnepel

  • Írta: gorien
  • 2020. június 24.
  • Letöltés
Link másolása
Habár nem az egyetlen aszimmetrikus horrorjáték, amely mégis a Dead by Daylight rendre kap frissítéseket, és még nem halt ki az érdektelenség miatt, vagy mert megvonták a licencet tőle. Most négyéves, ünnepelhetünk a játékban.

Négy éve játszható a Behaviour Interactive aszimmetrikus túlélőhorror-játéka, a Dead by Daylight. Ebben a játékban vagy egy könyörtelen gyilkos, vagy négy kétségbeesett túlélő szerepét öltjük magunkra – előbbivel a többiek kinyírása, utóbbiakkal a megmenekülés a célunk. A Dead by Daylight számos nagyobb franchise-zal is crossoverezett: legutóbb például a Silent Hill-lel, az előtt meg a Stranger Thingsszel.

A készítők most néhány játékbeli jutalommal köszönik meg a játékosoknak, hogy élvezik a játékot, ezeket július 7-ig lehet megszerezni. Az évforduló alkalmából a pályák is tele lesznek lufikkal, konfettivel és egyedi húskampókkal. Az egyik legkülönlegesebb jutalmat, egy koronát, a játék közben lehet megszerezni: ha megtalálod a pályán, a karaktered fényleni kezd, és ha te nyersz, a koronát később bármikor felteheted a figuráidra. Ha azonban elbuksz, akár túlélőként, akár gyilkosként, újra meg kell próbálnod megszerezni.

A Dead by Daylight PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen érhető el, sőt még egy free-to-play mobilos változata is van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...