Halo Infinite - beköszön egy régi ellenfél

  • Írta: szlav
  • 2020. június 25.
  • Videó
Link másolása
Jövő hónapban többet is megtudhatunk majd a Halo Infinite-ről, a 343 Industries viszont már most felborzolta a kedélyeket a legújabb, rövidke teaserével. Úgy tűnik, ismét a Halo Wars 2 főellenfeleivel akaszthatjuk össze a bajszunkat.

Túl sok látnivalót ugyan nem hozott a Halo Infinite legújabb teasere, akik azonban követik a franchise történetét, örülhetnek, hiszen úgy tűnik, lelepleződött, hogy kik ellen száll harcba Master Chief az idei év végén érkező játékban.

A fenti hangüzenetben nem más, mint a The Banished nevezetű renegát frakció egyik tagja fenyegeti az emberiséget. A Covenant szövetségétől elszakadt, önállóan működő csoportot egy félelmetes Brute, Atriox vezette a Halo Wars 2-ben, a mai üzenet azonban nem ad választ arra, hogy mi lett a hadvezér sorsa - könnyen elképzelhető, hogy egy új parancsnok lépett a frakció élére.

Akárhogy is legyen, júliusban több látnivaló és sztoriinfó is érkezik majd a Halo Infinite felől, a játékra pedig az idei év vége felé számíthatunk PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X-en.

6.
6.
Őrnagy
#5: Miért ne? Én így voltam a Ramboval, és mit ad Isten, egyszercsak tényleg jó lett. Na ugye! :D
5.
5.
kryszisz
#4: Nem tetszett egy sorozat első hét része, de reméled, hogy a 8. már fog..végülis makes sense. Folytatom is gyors a Barátok köztöt, hátha most már jó:D
4.
4.
crytek
#1: Mivel a Halo 1-2-3-Reach-ODST-4-5 nem igen tették magasra az a bizonyos lécet én is reménykedek,hogy ez végre már értelmes lesz..
1.
1.
Gykrizsi
Kíváncsian várom. Ettől a játéktól várom úgy előzetesen, hogy beteszem a gépbe és kapok valami "next-gen" élményt. Persze még sokat nem tudni róla, de remélem valami ilyen lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...