Frissítve: Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077-streamet

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 25.
  • Videó
Link másolása
Ma este veszi kezdetét a Night City Wire nevű rendezvény, aminek a keretében rengeteg új dolgot láthatunk majd a készülő Cyberpunk 2077-ből - lesz itt új trailer, gameplay videó és beszélgetés is a fejlesztőkkel.

A tegnapi nap folyamán már ingyenes szeretetcsomaggal kedveskedett és egyben hangolt a CD Projekt RED a ma este 6 órakor induló Night City Wire adásra. A nagyjából félórásra tervezett műsorban - ha minden igaz - kapunk egy új trailert, vadonatúj gameplay felvételeket és egy hosszabb beszélgetés is várható magukkal a fejlesztőkkel.

Update! A műsor lement, amennyiben szeretnétek visszanézni a streamet az elejétől a végéig, akkor azt itt tudjátok megtenni:

Megkaptuk a megígért trailert, amely kellően brutálisra és hangulatosra sikerült:

Azt is megtudtuk, hogy 2022-ben érkezik a Netflixre egy, a Cyberpunk 2077 univerzumában játszódó anime - a Cyberpunk: Edgerunner -, amin közösen dolgozik a Studio Trigger és CD Projekt RED:

 Akit pedig csak a nyers gameplay érdekelne az interjúk nélkül:

61.
61.
CitromH
#60: Eddig a pontig szórakoztattál. Most már sajnos nem ütöd meg a szintet.
60.
60.
delphijos
#59: Te aztán most nagyon megmondtad. Remélem azért nem volt sírás közben. “Anyuuu...valaki csúnyát mondtott a kedvencemre” Tiszta óvoda.
59.
59.
CitromH
#57: Ha az RPGt a labdajátékhoz hasonlítod szerintem teljesen releváns. :) Hiába magyarázkodsz, akkor is "butaság" amit írogatsz. Nem, kérlek ne magyaráz tovább, mert attól még, hogy kifinomultabb stílusban írogatsz, még igenis "fröcsögni" jöttél a witcherre, hiába is áltatod magad.
58.
58.
Wierzbowski
Mindenki nyugodjon meg. Jó lesz a game. Akinek meg nem tetszik...tisztelem és elfogadom a véleményét...de nem értek egyet. Peace. :)
57.
57.
delphijos
#56: Én valaki kérdésére válaszoltam ( Ő HOZTA FEL ) , de persze nem fontos olvasni, mindig elég belejteni valahova, és osztani az észt. A példáid meg butaságok. Nem fröcsögni , meg gyalázkodni jöttem, az elmúlt 10 év legjobb RPG titulussal nem értettem egyet. Amikor itt majd minden komment szekcióban egymás anyázása folyik, remélem a te lelked is megbékél ennyi “kritikától”. Az eredeti kommentelő simán RPG-t irt, szóval a másik hasonlatod se releváns. Ha egy válaszra reagálsz , néha nem árt elolvasni mire ment az a válasz....
56.
56.
CitromH
#54: Alapvetően nem értem minek írsz ide olyat, hogy szerinted nem volt olyan jó a witcher. Mintha bemennék újpestiként egy fradikocsmába. Még az általad felsorolt "jobb" játékok is olyanok, mintha a soccert hasonlítanád az amerikai focihoz, meg a rögbihez... Hiszen mindegyiket labdával játszák!

Gondolom még most sem érted a lényeget, szóval: Whatever.. have a nice day.
55.
55.
xanatos0911
Engem már a 2018-as E3 alatt megvettek kilóra, azóta is boldogan ülök a hype vonaton és ez nem is fog változni. Nálam a CP2077 a Half-Life 2 óta a legvárósabb játék. Akinek nem így van, annak is biztosan megvan az oka és van is hozzá joga, hogy így gondolja, de annak nem tudom, hogy mi értelme van, hogy idejön és “hat ez jó szar, mekkora gagyi” és hasonló mély, információval teli és elmés kommenteket hagy itt. Lehetne egy szerk. gomb és egy vote rendszer így 2020-ban, kedves Gamekapocs. 2020!
54.
54.
delphijos
#47: “az lehet senkit nem érdekel”

Nem azért van saját preferenciám hogy másokat érdekelje. Elég baj ha valakinek ezért tetszik valami vagy ezért nem. És a vicc, hogy még csak nem is másodkézből hallottad mit gondolok, ott van leírva, és már kb. úgy írsz mintha legalább szar játéknak neveztem volna, csak mert azt írtam hogy szerintem nem az elmúlt 10 év legjobb rpg-je. Ez itt amúgy a legnagyobb baj. Nem is értelmezed amit ír az ember, hanem nyomod a “mindenkinek tetszik, hülye vagy” szöveget. Mint ahogy sok más kommentnél is ez van...
50.
50.
Falcon
#47: Nagyon jo a witcher 3 hogy 3 x futottam neki és eluntamn5 óra alatt a rdr2 is ugyanaz az meg főleg van ilyen hogy valami még ingyen sem kell
49.
49.
SLi
gunplay bohózat kategória de erre én erre számítottam, remélem a többi rész tényleg annyira erős mint amekkora a felhajtás, olyan zseniális ez a Cyberpunk világ, nagyon remélem hogy nem rontják el, lehetne már november
48.
48.
DragonBleacPiece
#47: dune 2? te jó ég.. annó negyedik osztályos voltam, amikor az infó teremben lévő 12 gépre feltelepítette nekünk a tanárnő (aki egy szexi geek ,tipikus szemüveges jó nő, persze akkor még ez nem foglalkoztatott) hogy az óra ifeladatok után játszhassunk valamivel 8a másik játék a Descent űrhajós játék volt) :D az emlékek..
47.
47.
CitromH
#30: Én még nem hallottam, de ettől még ugyanolyan szar a poén. Na meg nem is igaz. Ha a Beyond good and evil 2-re mondaná akkor talán röhögnék egyet én is. Off: mi van egyébként ezzel. Lelőtték?

#36 Szerintem a witcher3 az benne van minden idők legjobb játékainak listájában. Ebbe a listába én olyanokat raknék mint dune2, fallout2 (első részt nem ismertem sajnos), half-life2, warcraft3, FF7(nem a remake) stb. Messze kiemelkedőek a maguk nemében, mind maradandót alkotott. Hogy szerinted nem így van, az lehet senkit nem érdekel. Sokkal többen vannak azok akik szerint pedig igen :)
40.
40.
#36: Well, akkor melyik lenne az? Vannak még jelentkezők szerencsére bőven.
39.
39.
kryszisz
#36: Bocsánat, pontosítok: standard, nyugati stílusú (vagy hogy fogalmazzak) RPG-re gondoltam, nem J, vagy CRPG-re, azok egy kicsit más világ.
38.
38.
Ra1D3n
#36: Kinek mi. Épp most játszom újra a W3-at new game plusban death marchon és még mindig elképesztően jó ez a játék. Konkrétan öröm csinálni benne a másodlagos küldetéseket, amik sokszor sokkal jobbak mint a fő történeti szál.
37.
37.
Dízel
A bunyó tényleg gáz, de ha tényleg totál megtöltik tartalommal a terepet és kapunk szabadságot és sokmindent csinalhatunk nem lehet gond. Attól félek még igy is nagyon sok korlátja lesz a játéknak. Nem lesznek a környezetre interakciók, vagy nem fognak dinamikusan felfigyelni a dolgokra az npc-k. pedig ez adná meg a lelkét a sandboxnak. mehetünk benne, lőhetünk benne, beszélgethetünk, lesznek minijatékok és kb ennyi. ez nem nagy eresztés.
36.
36.
delphijos
#17: Nálam akár a Persona 5-is sokkal jobb RPG mint a W3. És a Divinity , meg a Pillars is. Nagyon jó, igényes cucc a W3, de érdekes, ha róla van szó akkor nem gond a túlzás ? Azért nem az elmúlt 10 év legjobb RPG-je. Közel sem.
35.
35.
manderel
A gunplaytől tartottam, de itt már látszik hogy van súlya és ereje a lőfegyvereknek, jó lesz ez. Nem kiemelkedő, de teljesen jó, ennek a játéknak pedig nem ebben kell kiemelkedőnek lennie.
33.
33.
PapaYeti
Vegyesek az érzelmeim De ezek a videók mindenképpen megerősítették bennem azt hogy várni kell a Nextgen átiratra.
30.
30.
Yanez
#29: A poén, amelyet már annyiszor elsütöttek világszerte, hogy a szomszéd galaxis értelmetlen életformái is unják már.
29.
29.
mohaneji
Cyberpunk 2077 ,a jàték aminek a címében benne van a megjelenés dàtuma :D :D
28.
28.
ABorealis27
A rövid trailer fasza volt. A sivatagos autózás meglepő is lehetett volna, de a tegnap letöltött ingyenes Cyberpunk Goodies-ban volt egy isten háta mögötti sivatagos helyszínen egy lakókocsi, az azért árulkodó volt :). A Braindance nyomozós gameplay is tetszett. Nekem ennyi elég volt, úgyis jönnek pár hét múlva a következő epizóddal. Az látszik, hogy nem kicsit lesz komplex a játék.

Jönnek sorban a visszajelzések is a nagyobb gamer oldalaktól (az első 4 órát játszhatták le az elmúlt 7-8 nap). Mivel mutatnak konkrét quest gameplay-t a játék elejéből, ezért én kihagyom, de a végén az összefoglaló nagyon pozitív, mind az ign, mind az eurogamer felől (biztos van több site-tól is). Utóbbi 16 perces videót rakott fel, akit érdekel:
https://www.youtube.com/watch?v=rjgFi8szvpk
23.
23.
Ganzer
#21: Kösz hogy szóltál, a streamnek holnap utánanézek.
22.
22.
medson
#21: Az a baj hogy alig halottam Geoff ot a játék miatt :(((
21.
21.
bitbandita
#16: A streambe ugye nem néztél bele? Mindenből mutattak amit hiányolsz, ráadásul sokkal többet a nyúlfarknyi trailerhez képest...
Kivaszott jó lesz ez a gém, és nem a hype beszél belőlem. A hypehoz én már túl öreg és túl cinikus vagyok.

A fikázóknak: nem egy trailer alapján kell ítélni, nézzétek meg a streamet is, tele van játékmenet videókkal. És aki érti az angolt annak arra is érdemes odafigyelni amiről közben beszélnek. Szerintem ez bőven meggyőző, de nyilván ízlések és pofonok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...