Borderlands 3 - megjelent a Bounty of Blood DLC

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 25.
  • Letöltés
Link másolása
Továbbra is tartja az ütemtervéhez magát a Gearbox csapata, ennek hála meg is érkezett a legújabb DLC a Borderlands 3-hoz, amely ezúttal egy vadnyugati kalandra invitálja a játékosokat.

Pár héttel ezelőtt már kaptunk egy vaskosabb betekintést a Borderlands 3 soron következő DLC-jébe, a Bounty of Bloodba, a minap viszont meg is érkezett a kiegészítő, ami annak rendje szerint megkapta a saját launch videóját:

 

A Season Pass tulajdonosai egyből hozzáférnek majd a Bounty of Blood DLC-hez, de természetesen aki szeretné, külön is beruházhat a kiegészítőre.

5.
5.
Ooorky
Én már az első részen is szétuntam magam, coop-ban is feladtuk 2 óra után, pedig még a legutolsó szutyok God Mode-ba is beleraktunk 20 órát.
Utána a DNF és Colonial Marines balhék meggyőztek róla, hogy soha többé semmit ne vegyek tőlük.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Örülök, hogy nem kell már mit leírnom, mert mintha a szívemből szóltak volna.

Már a Pre-sequel-nál látni lehetett, hogy valami nincs rendben, de reménykedtem, hogy mivel nem fő csapat készítette, ezért lett rettentően unalmas, és monoton. Sajnos ez a harmadik részben hasonlóan előjött, amellett hogy technikailag (ahogy le is lett írva) egy katasztrófa a játék.... és persze stb. stb. stb.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Rettentően fáradt az egész sorozat. A bolygók változatossága igazából semmit nem add hozzá, mivel ugyan úgy csak lövöldözől. A játék abszolút előző generácios kinézettel bír, ami ilyen hosszú fejlesztési időnél amúgy is kicsit cink, de ez mellé hozzá jön, hogy osztott képernyőn életben nem láttam stabil 30 fps-t (sima verzióban nem tudom, hogy fut). És lassan egy év alatt is olyan hibák vannak benne, mint hogy ha valaki behozza az inventoryt csata közben, diavetités lesz a játékból. Persze gondolom nem érnek rá megcsinálni, mert most is épp a Duke Nukem zenéje miatt pereskednek valakivel. A játékipar legalávalóbb bandája ez, már lassabb több a jogász, mint a fejlesztő, úgy mindig a tárgyalóteremben üldögélnek.
2.
2.
tyber16
#1: Miért? Szerintem meg tök jó lett. Az előző két részen halálra untam magam, végig se vittem őket, ezt pedig végig játszottam az eddig megjelent dlc-kel együtt. A gunplay is itt lett a legjobb és a pályák is itt lettek a legváltozatosabbak.
1.
1.
PaprikaJancsi
Nem akarok senkit megbántani, de számomra a Borderlands 3 lett a generáció egyik legpocsékabb játéka...de, ha már megvan a Season Pass illik végigszenvedni ezeket a kiegészítőket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...