Feneketlen káoszt ígér a Surgeon Simulator 2

  • Írta: szlav
  • 2020. június 26.
  • Videó
Link másolása
Ötperces játékmenet-bemutatóval készült a Bossa Studios csapata, és ha egy dolgot leszűrhetünk a látottakból, az az, hogy senkinek nem kívánjuk, hogy a Surgeon Simulator 2 orvosai álljanak mellette a műtőteremben.

A 2013-as Surgeon Simulator már önmagában is egy mém lett, az idén érkező második rész pedig 110 százalékra tekeri a fizikán alapuló hibbantság potméterét. A múltkori beharangozó videót követően most alaposabban is szemügyre vehetjük a játékot, és habár azt már most leszögezhetjük, hogy nem a világ legelegánsabb "szimulátorprogramjáról" van szó, mi már alig várjuk, hogy szikét ragadhassunk szegény Bob műtőasztala felett.

A Surgeon Simulator 2 alaposan feszegeti a határokat: amellett, hogy mostantól szabadon mászkálhatunk a kórteremben, bejárható térré válik az egész kórház. Segédkezet is kérhetünk majd a műtétekhez: egyszerre akár négyen is dolgozhatunk a betegünkön, így garantált, hogy csak úgy repkednek majd a végtagok és a belső alkatrészek. Mindezek tetejébe kapunk egy komplett pályaszerkesztőt is, így olyan műtőszobákat (vagy intergalaktikus csillaghajókat) készíthetünk, amilyeneket csak szeretnénk.

Érdemes lassan bemosakodni, a Surgeon Simulator 2 ugyanis idén augusztusban érkezik az Epic Games Store-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...