Surgeon Simulator 2 PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív is műthetünk majd.

Ezekkel a címekkel indítja a hónapot a Game Pass

Menetrendszerűen esett be a Microsoft bejelentése a szeptember első felére szánt Xbox Game Pass-játékokról: ezúttal nyolc címnek örülhetünk majd, amelyeket a szokásos módon szedtünk listába nektek.

Xboxra és Steamre tart a Surgeon Simulator 2

Újabb platformokon indulhat a bemosakodás a műtétekhez, hiszen szeptember elején elhagyja az Epic Games Store-exkluzivitást a Surgeon Simulator 2, ami így már Xboxon és Steamen is elérhető lesz majd.

Ingyen Surgeon Simulator 2 jár az EÜ-dolgozóknak

Legalábbis az Egyesült Királyságban. Aki az e-mail címével igazolni tudja, hogy az egészségügyben dolgozik, annak ingyenesen letölthető lesz a játék - közölte nemrég a fejlesztésért felelős Bossa Studios.

Már játszható a Surgeon Simulator 2

Habár a Surgeon Simulator 2 csak csütörtökön jelenik meg hivatalosan, az előrendelők már most rávethetik magukat a műtőasztalokra. A Bossa Studios egy új trailerrel csinált kedvet a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.

Surgeon Simulator 2 - megvan a pontos premier

Azt már jó ideje tudni, hogy a Surgeon Simulator folytatása valamikor idén augusztusban érkezik az Epic Games Store áruházába, most azonban az is kiderült, hogy pontosan melyik nap kezdhetjük a bemosakodást.

Feneketlen káoszt ígér a Surgeon Simulator 2

Ötperces játékmenet-bemutatóval készült a Bossa Studios csapata, és ha egy dolgot leszűrhetünk a látottakból, az az, hogy senkinek nem kívánjuk, hogy a Surgeon Simulator 2 orvosai álljanak mellette a műtőteremben.

Augusztusban érkezik a Surgeon Simulator 2

Sok ökörséget letett már az asztalra a Bossa Studios, a legismertebb munkája azonban egyértelműen a Surgeon Simulator. A folytatás augusztusban érkezik, most kaptunk egy új gameplay trailert hozzá.

Több mint 50 játékkal készül a PC Gaming Show

A 2020-as PC Gaming Show is beállt a sorba az összes idei digitális esemény mögé, és ő is elhalasztotta a maga kis műsorát, azonban most már úgy tűnik, célegyenesben van a hétvégi előadás.

TGA 2019: Folytatást kap a Surgeon Simulator

Valószínűleg ez az a játékbejelentés, amire senki sem számított. A Bossa Studios megerősítette, készül a Surgeon Simulator folytatása, ráadásul kooperatív módot is kap a második rész.