Nem fest túl biztatóan a Deadly Premonition 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 28.
  • Videó
Link másolása
Noha már a kanyarban van a megjelenése, nem sokat láttunk eddig a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-ból. Lehet, hogy okkal: a gameplay anyagok alapján nem fest túl biztatóan a játék.

Nagyon ritka, hogy egy játékról negatívan írjunk már az előzetesei alapján, de a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise esetében nehéz megállni, hogy ne tegyünk így: a minap egy rövid trailer és egy hosszabb, 17 perces gameplay videó is érkezett belőle, és azok nem sok jót sejtetnek - már a framerate is egészen kiábrándító.

A rossz hír az, hogy a kultjáték folytatása már vészesen közeledik, a megjelenése július 10-én várható Nintendo Switchre. A történet két szálon fut majd: a 2019-es bostoni események  Aaliyah Davis FBI-ügynökre fókuszálnak, aki egy régi ügyet elevenít fel, mindez pedig összefonódik Francis York Morgan tizennégy évvel korábbi nyomozásával, amit Le Carré városában folytatott.

19.
19.
kryszisz
#16: Nagyjából ugyanilyet olvastam az új Postal egyik videója alatt is, a fejlesztők meg még válaszoltak is neki, hogy ők sem tudták volna szebben megfogalmazni a dolgot:D szerintem ezeknél a gémeknél az igénytelenség fícsör, Postal 2-t is a mai napig elő tudom venni marhulni egy picit:)
18.
18.
Ps fanboy
Resident Evil-Silent Hill ihlette horrorjáték. Ennyit tudtam az első részről és én marha megvettem annó. Na ezt a részt úgy kerülöm majd, mint macska a vizet, látatlanba ezt ajánlom mindenkinek.
17.
17.
kamgecam
#16: :D Hamisítatlan Deadly Premonition élmény!
16.
16.
TrishtanAG
Az első részből kiindulva nem csodálkoznék, ha ez direkt ilyen.

Komment a videó alatt :D
"The dialogue is stiff, the sound mixing is terrible, and the framerate is awful...

it's perfect"
12.
12.
kamgecam
#10: Abszolút! Megtekert rendesen.
11.
11.
cyberstaker
Nem is tudtam hogy paint ben is lehet játékot fejleszteni :)
10.
10.
momant
ez zseniális. annyira megnyugtat ez a kiszámíthatatlan tökéletlenség. mindenféle ironizálás nélkül mondom.
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: csak de, és az kb 15 éve volt
5.
5.
kamgecam
Nem is kell! Davis ügynököt így szeretjük! Jó kis Twin Peaks-es hangulat legyen meg mint az elsőnél az a lényeg.
4.
4.
Daniel21
Meglátásom alapján még az első részének a grafikáját nem hogy megsem közelíti, de még azon felűl is csúnyábbnak tűnik! Az original RE4 játék nézett így ki kb... :0
2.
2.
Mortis
hozzátartozik a bájához. ha tökéletesen lenne optimalizálva, a rajongók meg sem vennék. játszani nem fogok vele, mert nincs switch-csem, de mindenképpen megnézem youtube-bon és ezt úgy mondom ,hogy végig sem vittem az első részt, mert beleszaladtam egy olyan bug-ba ami miatt qte-nél nem érzékelte a játék hogy megnyomom azt adott gombot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...