Júliusban jön a Bloodstained: Curse of the Moon 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 29.
  • Megjelenés
Hiába jelentették be néhány napja, már nem kell sokat várnunk a Bloodstained: Curse of the Moon 2 megjelenésére: az első trailer bővített változatából derült ki, hogy júliusban számíthatunk a játékra.

Az eredeti Bloodstained: Curse of the Moon egy spin-off volt, amely a Bloodstained: Ritual of the Night kickstarteres sikerei miatt születhetett meg. Talán nem túlzás azt állítani, hogy népszerűbb lett, mint az alapjáték, erről árulkodik az is, hogy Koji Igarashi és csapata a múltheti New Game+ Expón bejelentette a folytatását.

Külön jó hír, hogy a PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készülő játékra már nem is kell sokat várni, az első trailer bővített változatából derült ki, hogy július 10-én kerül boltokba 15 dolláros árcédulával. Az előzetes alapján az első rész több ismerős karaktere is visszaköszön majd a folytatásban, így Miriam, Alfred és Gebel is játszható lesz, akár a kétfős kooperatív mód részeként is.

3.
DragonBleacPiece
#2: jaja, nagyon változatosnak és szépnek néz ki. Pocket Mirror nevű játékot ismered? rpg makeres, de jó a sztori és a grafika , és egy lolival vagy, ha gondolod less rá
2.
Nyarlako
#1: Bejelentették már 23.án. Amúgy jobban nez ki sokkal mint a Bloodstained ROTN az a poén.
1.
DragonBleacPiece
hát ez nagyon meglepett, jó is lett a napom tőle,várom nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...