Újra kapható a Tales of Monkey Island

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 29.
  • Hír
Link másolása
A Telltale bezárásával a Tales of Monkey Island is kikerült a digitális boltok kínálatából, a minap azonban újra kapható lett az öt epizódból álló játék. A készítők nem verték nagydobra a dolgot, pedig most féláron szerezhetitek be!

A Telltale Games bezárásával a fejlesztőcég játékait leszedték a digitális boltok polcairól, mióta azonban a stúdió feltámadt a hamvaiból, szép lassan visszaszivárognak az üzletek kínálatába.

Most épp az öt epizódból álló Tales of Monkey Island a soros, amely az Athlon Games kiadásában bukkant fel a Steamen és a GOG-on. Habár egyértelmű, hogy nem ez a legjobb Monkey Island-epizód, ráadásul is nem verték nagydobra az érkezését, érdemes lehet ránézni a játékra, ha kimaradt annak idején - most úgyis féláron, 10 dollárért vásárolható meg.

1.
1.
Gorrister
Hát nekem marad a torrent. Közvetlenül a Telltale boltjából volt meg a Monkey Island a Sam and Max a Wallace & Gromit a Walkeing Dead és még több más is. Aztán mikor csődbe mentek bezárt a bolt és elérhetetlenek lettek a játékok. Arra nem voltak képesek hogy a meglévő játékaimhoz küldjenek egy steam vagy gog kódot. Ennyire becsülik a hűséges vásárlóikat. Még egyszer nem veszem meg, majd alternatív forrásból letöltöm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...