2021-ben PC-re is ellátogat a Bless Unleashed

  • Írta: gorien
  • 2020. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sok Xbox One-exkluzív játékról hallunk mostanság, a Bless Unleashed egyike volt ezeknek. A múltidő hangsúlyos, ugyanis 2021-ben PC-re is megjelenik a free-to-play MMORPG, hogy az ottaniak is felfedezhessék Lumios világát.

Amikor először írtunk a Bless Unleashedről, az azzal a felütéssel történt, hogy a Bandai Namco alá tartozó Neowiz és Round 8 ezzel az MMORPG-vel kívánja bizonyítani, hogy a műfaj nem csak PC-n tud megélni. A játék márciusban meg is jelent Xbox One-ra, de úgy látszik, az exkluzivitás nem tart ki örökké: 2021 elején PC-re is várható a megjelenés.

A Bless Unleashed egyébként a csúfos kudarcot valló Bless Online újjáélesztése, amely mögött szintén a Neowiz állt – a kritikák szerint néhány ponton sikerült javítani az elődhöz képest, míg másokon nem annyira. A játéktól nagyjából az várható, mint a legtöbb zsánerbelitől: nagy, bejárható világ, félelmetes szörnyek, dungeonök, sok harc és gyűjtögetés. A játszható öt kaszt képviselői áldások révén fejlődnek, a játékosok célja pedig egy gonosz istenség legyőzése.

1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...