Valorant - merre tovább?

  • Írta: gorien
  • 2020. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap elején elindult a Valorant, a Riot pedig máris a jövőbe tekint. Egy fejlesztői videóban mondják el, mire számíthatunk az elkövetkező időkben, és azt is leleplezték, miféle szezonrendszerre számíthatunk a játékban.

Néhány hete teljes pompájában is befutott a Valorant - szinte épphogy leleplezték, már meg is jelent. Jó, a „teljes pompa” talán túlzás, hiszen a Valorant is egy folyamatosan támogatott játék lesz, és Anna Donalon producer pontosan erről beszél a Riot legújabb fejlesztői videójában.

Az biztos, hogy a fejlesztők nem ülnek a fenekükön a start után. Először is, hamarosan várhatunk néhány játékminőséget javító változtatást a free-to-play hősalapú lövöldébe: a feladás lehetőségét, a meccsek újrajátszhatóságát disconnect esetén, illetve a kizárásokat is. A videó legnagyobb durranása azonban az, hogy felfedik, miként képzelik el a Valorant szezonjait.

Ezeket a kéthónapos szezonokat Actként fogják emlegetni, minden évben hat Act jelenik meg, és három Act alkot egy Episode-ot. A legjelentősebb változások az Episode-okat jellemzik majd, de ez nem azt jelenti, hogy egy-egy Act ne lenne nagy dobás – csak ritkábban forgatják fel fenekestül a játékot. Azt is megtudtuk, hogy Actenként kapunk majd egy új hőst, azaz évente nagyjából hat új karakterre számíthatunk.

A videóban fel is villan a következő, azaz a második Actben várható karakter sziluettje. Ha a Riot fejlesztői tudják tartani az ütemet (ez otthonról dolgozva nyilván nem száz százalék), akkor a Valorant következő felvonása augusztusban kezdődik majd.

A Valorant egyelőre PC-n játszható csak, de a csapat házon belül már teszteli a konzolos változatokat is.

2.
2.
ssemtexx
Elég volt már ebből a rajzolt varázslós counter strikeból... egyék a kisgyerekek.
1.
1.
Ruvik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...