Desperados III - két új trailer is érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 30.
  • Videó
A két új rövid előzetes közül az egyik a játékot ért dicsérő szavakat szedte egy csokorba, míg a másik a Desperados III világában játszódó ingyenes Pen and Paper szerepjátékot hivatott reklámozni egy kicsit.

A Desperados III a nyár egyik kellemes meglepetése lett, így a külföldi sajtóval egyhangúan mi is borzasztóan élveztük a vadnyugati lopakodást. A lenti trailer az újságíróktól kapott dicsérő szavakkal szeretne most egy pár perc erejéig felvágni:

Emellett kaptunk egy másik előzetest is, ami a játékhoz készült papíralapú szerepjátékra hívná fel a nagyérdemű figyelmét, amit PDF-formátumban ti is ingyenesen letölthettek, ha ellátogattok az alábbi weboldalra.

4.
Kawada
#3: Nincs mit, remélem bejön. Emlékeim szerint amúgy volt playstation plus cím is, ha esetleg van előfizetésed, nézz körül a libraryban, hátha ott van, csak nem emlékszel rá. :)
3.
Darksiders84
#2: Sajnos egyikből se találtam Ps4-re használtan viszont van ingyenes demoja a Shadow Tactics-nak amit már töltök is aztán majd kiderül mennyire lesz nekem való vagy sem de szerintem fog tetszeni ha nem komplikált az irányítása és a játék sajátossága .Köszi amúgy.
2.
Kawada
#1: Én biztosan fogok, de szerencsére/sajnos elég rosszkor jelent meg. Eléggé sűrű most a könyvtáram, így nyugodtan bele fog férni, hogy egy enyugisabb időben vegyem meg, már akciósan. Ha a japós világ közelebb áll esetleg hozzád settingben, akkor a Shadow Tactics-et is merem ajánlani, a készítők ugyanazok, ami 5 percet néztem belőle, az alapján nagyjából annak az "átskinezett", westernesített verziója, tehát kurva jó. És azt szerintem szarért-húgyért be tudod már szerezni. Mondjuk nem tudom kontrollerrel milyen lehet, én biztos pc-n fogom játszani.
1.
Darksiders84
Játszik ezzel valaki? Nekem teljesen ismeretlen ez a sorozat de most megnézve megjött a kedvem csak tartok tőle hogy nem igazán tudnám befejezve tovább adni mert nem olyan kategória hogy kapkodnak érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...