Worms Rumble - battle royale-ozó kukacok

  • Írta: gorien
  • 2020. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Team 17 felfrissíti jól ismert sorozata formuláját. A Worms Rumble hátrahagyja a körökre osztott harcot, helyette valós idejű harcmezőkön gyepálja egymást harminckét játékos, amíg az utolsó kukac marad csak talpon.

Kisebb-nagyobb kilengéseket leszámítva a Worms-sorozat játékaira az oldalnézetes, körökre osztott formula volt a jellemző. A Team 17 a Worms Rumble-lel maga mögött hagyja az utóbbi jellemzőt: az oldalnézetet ugyan megtartja, de most 32 játékos valós időben esik egymásnak, vagy a Deathmatch, vagy a Last Worm Standing nevezetű játékmódban.

A fejlesztők leírása szerint szóló és csoportos játékra is lesz lehetőség, a harcok során pedig a széria számos ikonikus fegyverét kezünkbe vehetjük majd. Emellett ígérnek eventeket, az elmaradhatatlan karakter-testreszabást, és kapunk egy Labor nevezetű módot is, ahol új fegyvereket és játékmechanikákat próbálhatunk majd ki a teljes implementálásuk előtt.

A Worms Rumble még 2020-ban várható PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, természetesen cross-playjel. A PC-s bétára már jelentkezni is lehet, az első próbaidőszakot július 15-20. között tartják.

3.
3.
mohaneji
Nekem nem tetszik csak klasszikus worms a tuti
2.
2.
Gerzson95
Ebből még érdekelne is. :)
1.
1.
n_csacsi
Hát ez igen érdekes...igazán meghagyhatták volna a körökre osztott lövöldözést vagy készülhetett volna egy Mayhem 2 vagy reboot belőle! De látom, ez a battle royale annyira elterjedt, hogy már mást ki se lehet adni vagy senki nem fogja megvenni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...