Worms Rumble PC, PS4, PS5

A Worms-széria battle royale-mellékága.
Típus:

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Új platformokon nyúzható a Worms Rumble

A Team 17 harcedzett kukacai tavaly egy új zsánerben is kipróbálták magukat: a battle royale-ban. A Worms Rumble maga mögött hagyja a körökre osztottságot, mától pedig nem csak PC-n és PlayStationökön játszhatunk vele.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!

Új platformokra látogat a Worms Rumble

A Team 17 üzleti jelentéséből derült ki, hogy a kiadó-fejlesztőcég két játékát is új platformokra költözteti az idei év folyamán: a Worms Rumble és a Hell Let Loose is új masinákat hódíthat meg hamarosan.

Worms Rumble teszt

A Team17 csapata gondolt egy nagyot, és a Worms Rumble-ben elhagyta a korábban már rongyosra játszott körökre osztott harcrendszert, hogy a helyét egy jóval frissebb és legalább annyira jól működő valós idejű háború vegye át.

Worms Rumble - befutott az utolsó előzetes

Ma indul a kukacoskodás a Team 17 legújabb Worms-játékában, ami ezúttal maga mögött hagyja a körökre osztott harcokat, és belekóstol a battle royale műfajába. A játék már a megjelenés napján bekerül PlayStation Plus decemberi kínálatába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.

Javában zajlik a Worms Rumble nyílt bétája

Magyar idő szerint még hétfő reggel 9 óráig van lehetőségünk, hogy ingyenesen kipróbáljuk a Team 17 battle royale műfajba belekóstoló játékát, a Worms Rumble-t, PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.