Outriders Broadcast - hogyan épül fel a kampány?

  • Írta: gorien
  • 2020. július 3.
  • Videó
Link másolása
Menetrend szerint befutott az Outriders Broadcast második adása. Betekintést nyertünk abba, hogyan épül fel a sztori, belehallgathattunk, hogyan készül a játék zenéje, és a Pyromancer kasztot is jobban megismerhettük.

Az Outriders Broadcast május végén jelentkezett az első részével, amiben láthattuk a First Cityt, a játék nehézségkezelését és a Trickster karakterosztályt. Tegnap befutott a műsorsorozat második adása is Beyond the Frontier címmel, hogy még tovább bővítsék ismereteinket az Outridersről.

A People Can Fly szerint a játék kampánya olyan 25-30 órát ölel fel, de akár kétszer vagy háromszor is hosszabb lehet, ha a játékos rászánja az idejét a mellékküldetésekre és egyéb tartalmakra. Azt azonban fontos kiemelni, hogy az Outriders nem nyílt  világú játék lesz, helyette kapunk nagy pályákat, hubterületeket és más, mellékes környezeteket – a sztori küldetéseinek helyszíneire bármikor visszatérhetünk, hogy újabb mellékküldetéseket vagy történetrészleteket találjunk. Ezek a mellékküldik bármikor teljesíthetőek, és ahogy az előző adásból megtanultuk, a nehézségük mindig igazodik a játékos szintjéhez.

A játékosok a területek között egy kamionnal közlekedhetnek, minden karakterosztálynak lesz egy sajátja. Ez a jármű nem vezethető ugyan, de testreszabható, és Enoch lakosai közül is felvehetünk néhányat legénység gyanánt. Az Outriders világa változhat a sztori előrehaladásával, egyes városok és karakterek nem mindig lesznek olyanok, amilyennek utoljára láttuk őket.

A műsorban belehallgathattunk a játék zenéjének munkálataiba is, aztán pedig a négy karakterosztály másodikja, a Pyromancer következett. Ha a neve nem lenne elég beszédes, a kaszt dolga, hogy felgyújtson mindent, ami mozog, mindezt biztonságos távolságból – ráadásul ahogy lángol az ellen, úgy gyógyul a Pyromancer. A videóban a kaszt négy képességét ismerjük meg a nyolcból, amelyek némelyike jól kombinálható más játékosokkal: a Thermal Bomb például önmagában csak folyamatos sebzést okoz, de ha a megjelölt ellenséget megöli egy másik játékos, akkor komoly robbanásnak lehetünk szemtanúi.

A videót, az előzőhöz hasonlóan, kérdezz-felelek zárta, amiben megerősítették, hogy nem lesz PvP vagy kompetitív eleme a játéknak, ugyanakkor azt is, hogy minden felhasználó több karakterrel rendelkezhet. A következő adás augusztusban várható, annak a főszereplője a Devastator karakterosztály lesz.

Az Outriders karácsony környékére várható PC-n, Xbox One-on és Series X-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...