Dátumot kapott a Horizon PC-s változata

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 3.
  • Megjelenés
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn számítógépekre szánt kiadása - a premierre még a nyár folyamán számíthatunk. Egy új trailert is tudunk mutatni a portból.

Augusztus 7-én jelenik meg a Horizon: Zero Dawn PC-s változata, az 50 dollárt kóstáló átirat a Steam és az Epic Games Store kínálatában is elérhető lesz. Érkezett egy új trailer is, amely a számítógépes változat extráit sorakoztatja fel:

Az alapjáték mellett a The Frozen Wilds kiegészítőt is tartalmazó csomag támogatja az ultra-wide monitorokat és a korlátlan framerate opcióját, dinamikusan lengedező növényeket és javított tükröződéseket kapunk, továbbá részletesen testreszabhatjuk a grafikát és az irányítást is. A PC-nket egy beépített benchmarking eszköz segítségével tesztelhetjük majd kedvünkre.

113.
Kawada
#112: Elméletileg külön a TV-n is, és játékon belül is lehet kalibrálni a HDR-t. Esetleg nézz körül. Egy próbát megér szerintem, legfeljebb visszaraksz utána mindent gyári beállításra.
112.
Ooorky
Kiírta első használatkor, hogy PS4 HDR jel észlelve, HDR Játékra állította magát. Konzolon automata volt. Dirt Rally 2.0-ban csak annyit vettem észre, hogy sötétebb minden. Úgyhogy kilőttem a ps-en,tv visszaállt magától.
111.
Kawada
#109: Pedig jó cucc. Csak be is kell kalibrálni azért és nem árt, ha a tévé is megfelelő fényerővel (fénysűrűség pontosabban) bír. Sokkal nagyobb dinamikatartományban működik a fényerő, a kontraszt, a szín, így a szebb a kép. HDR után pont úgy látom a dolgokat, ha kikapcsolom, mint ahogy leírtad. Szürkés, kopottas, mintha lemosták volna a színeket. :) Nekem többet adott a HDR mint a 4k pl.
110.
kexiaxel
#109: Hú barátom a tvn ne kapcsolj külön HDR t mert egy fos lesz a kép.
Azt a tartalomnak kell tudnia amit nézel játszol. Játék menüjénél kapcsolj HDR t ha tudja a game. Meg írd be a Google be, hogy mi a HDR.
109.
Ooorky
#97: Valaki elmagyarázhatná mire jó a HDR, mert az új tv-n inkább kikapcsoltam, mert csak szürke, homályos lett minden tőle.
108.
kexiaxel
#107: Szercsére még időben rájöttél!
Lesz mit olvasni.
107.
Ooorky
#106: Vannak konzolra is játékok? Én azt hittem a ps csak blu ray lejátszó nagyon szar távírányítóval.
106.
kexiaxel
#103: Milyen játékra gondolsz?
Kíváncsivá tettél....
Meg most miért szólod le?
Konzolra megjelenik 98% ban minden ami pcre van.
Fordítva ez nem igaz.
Mond mi azok a korszak alkotók?
105.
Neotechtr
#104: Na igen, ez a különbség, hogy játszani nem tudsz, de attól még beszélsz róla. Neked nem kell már semmi olyannal játszani, amivel én, hogy elfogadjalak olyannak, amilyen vagy. Itt inkább az a nehézség, hogy te nem fogadsz el senkit, akit nem értékeli az irtózatos gagyit. Nem is lenne ez nagy gond, ha nem próbálnál belőle karriert építeni egy kártyavár tetejére.
104.
godach
#103: Vannak egy gombos jó játékok csak én tolom is azokat, mert nem korlátozott a felfogásom. Persze el kezdhet ék Dragon Aget is nyomni, de nem fogok szenvedni valamivel, csak hogy a barátaid közé tartoznak :D
103.
Neotechtr
#102: Az a beteges, hogy a szobád olyan a sok géppel, mint az AVGN pincéje és még a lassan ezer, vagy kétezer játék közül, amit játszottál, még egy olyat sem toltál le, amit minden idők legjobbjai között tényként emlegetnek.

Jaja, mert nincs időm. Meg mert hát másra kell figyelnem játék közben. Nincs ezzel gond, marad az egygombos, ismétlődő gagyi, aminek nincs sztorija sem eleje, sem vége, meg a 2000 óra playtime darabonként és az ebből szerzett rálátás azokra a játékokra, amiket a büdös életedben nem toltál.
102.
godach
"konzolosoknak is, hogy értsék, mi van odaírva. Ennyire antiszociális balfaszok vagyok"
Erről beszéltem. Beteges...
101.
kexiaxel
#100: Nem vagyok én kimondott konzolos játszok Pc n meg konzolon is.
Csak a játékok érdekelnek nem a platform!
100.
Neotechtr
#97: Legyen már annyi esze a konzolosoknak is, hogy értsék, mi van odaírva. Ennyire antiszociális balfaszok vagyok? Ez volt a lényeg szerinted? Ennyire tompa vagy?
97.
kexiaxel
#91: Te sem láttál még HDR t!
Fú ember azt se tudod mit beszélsz.
84.
DragonBleacPiece
nekem pc-n metroidvania gamek vannak , meg snes, ps1 emulátoros játékok, a ps4-em (slim + ssd) meg az új játékokra van, nem volt még olyan játék amit kifejezetten rondának találtam volna, ha 720p-ben is van (pl nioh action mode), nekem akkor is 3 méterről játszva az fulldnak tűnik. egyedül azt rühellem amikor nem lehet kikapcsolni blurt meg depth of fieldet, pl okami hd-ban néha triplán látok, hzd-ben amit észrevettem hogy csúnya, az a közelharci fegyver effektje ami csíkot húz ha suhintok
68.
kexiaxel
#61: Szerintem te még büdös életbe nem láttál játékot Pc 4k Hdr közben!
Főleg nem több fajta konzolt!
Az a durva, hogy vitatkozni is leállsz. Én legalább megtanultam azt amit nem láttam nem vittem át és nem éltem meg arról nem kommentelek!
The last of us part 2 pl olyan magasan van garfikai téren, hogy meglátnád kifolyna szemed a könnyektől. Sehol semmilyen platformon semmi nem ugrotta még meg de még a közelébe sincs.Nem a játék történetéröl beszélek csak a grafika! Ez nem azért van mert ez az ilyen erőmű meg satöbbi hanem az optimizálás és a 6 éven át tartó fejlesztés.
67.
Kawada
Teljesen nyilvánvaló, hogy nem a világ legszebb játéka. Ettől még ma is bőven megállja a helyét és jó, hogy jön pécére. Aki szerint pedig csúnya, az inkább pszichiáterhez menjen mint szemorvoshoz, mert pszichés alapú a gond.
64.
Kawada
#61: Mire lennék irigy? :) Azt amúgy elhsizem, hogy tudod milyen, tipikusan olyan reakciót adtál ezzel a mesterkélt tagadással. :)
62.
Ooorky
#60: Pedig igaza van, amit én játszottam az alapján egy fűből csordát kukucskálós kép jobb lett volna, mint ez a szétmosódott valami.
61.
crytek
#60: Tudom milyen az irigység majd kinövöd
60.
Kawada
#59: Szeretnél te ilyen hányadékokkal játszani a kis bundle-ös fosaid között :D.
59.
crytek
#57: Nincs semmiféle harag ne kezdj el megint haullucinálni.

Írta mekkora földöntúli a graf erre berakta azt a hányadék képet...
58.
godach
#54: Én nagyon utállak téged, de sokszor türtőztetnem magam, mert a hülye is megérdemli, hogy legyen jó napja. Innentől viszont nincs dolgom veled. Egyszerűen idióta vagy, ha ez neked csúnya és sajnos ez még csak nem is ízlés kérdése...
57.
Kawada
#54: Megértem a haragod. Nem egy fillérfetisisztának való cég... Konzolt is kell venni. Bundle sincs...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...