Tovább csúszik a rebootolt The Settlers

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 3.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy tűnik, bőven vár még munka a rebootolt The Settlers fejlesztőire, mert tovább csúszik a játék, és most már az sem merik állítani a srácok, hogy idén a boltok polcaira kerülhet.

Nem igazán haladnak jól a reboolt The Settlers munkálatai, a 2018-ban bemutatott játéknak 2019-ben kellett volna megjelennie az eredeti elképzelések szerint, ebből lett aztán 2020, és most újabb csúszást jelentett be a fejlesztést végző Ubisoft Blue Byte.

A probléma az, hogy ezúttal már nem is jelölt meg új időpontot a csapat, ami alapján borítékolható, hogy idén már semmi nem lesz a nagy visszatérésből. A döntés okát nem részletezték a srácok, annyit árultak el mindössze, hogy a lehető legjobb epizódot szeretnék összehozni, és úgy látják, időre van szükségük, hogy minden a helyére kerüljön.

3.
3.
Drraco
#2: Igen, ez jogos. Mindenesetre remélem, hogy nem az lesz a következő cikk a témában, hogy "Törölték az új Settlerst".
2.
2.
delphijos
#1: Mindig történhet valami, de azért több éves csúszást azért megint azzal magyarázni hogy “a legjobb játékot akarjuk megcsinálni”.... miért, eredetileg szar játék volt tervben ?
1.
1.
Drraco
Amit eddig láttam belőle, az nagyon szimpatikus. Inkább polírozzák még egy évig, semmint a szokásos Bugisoft-minőségben adják ki. Ez a széria megérdemelne egy minőségi rebootot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...