The Settlers: New Allies PC

Rebootolják a nagy sikerű sorozatot.

Konzolokra is megjelent a Settlers: New Allies

Az előző generáció gépeire optimalizálva jelent meg a játék, természetesen a jelen generáción is játszható, a konzolos verzió támogatja a cross-platform és cross-progression funkciókat is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre megjelenik a Resident Evil 4 remake-je, az eddigiek alapján ráadásul jó is lesz. A hétvégén pedig ismét Diablo IV tesztidőszak lesz, ezúttal nyílt béta formájában.

The Settlers: New Allies teszt

A több, mint 30(!) éves múlttal rendelkező városépítést és gazdaság-menedzsmentet fókuszba helyező széria egy hosszabb hiátus után jelentkezik új résszel. Ismét egy furcsa hibrid, ami két szék között a földre huppan.

Launch traileren a The Settlers: New Allies

Hosszas várakozást követően végre megjelent a The Settlers: New Allies. A nagy múlttal rendelkező kolóniaépítő legújabb része egy utolsó kedvcsinálóval várja a lelkes stratégákat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.

Íme, a The Settlers: New Allies gépigénye

Jó úton halad a Ubisoft Blue Byte csapatának The Settlers-rebootja, nemrég befutott a játék hivatalos gépigénye is.

Dátumot, friss fejlesztői videót kapott a The Settlers: New Allies

Hosszú kihagyás után újra jelentkezett The Settlers rebootja, a helyzetjelentés pedig sok érdekességet hozott: új fícsörök, konzolos verziók és fix megjelenési dátum, ami ráadásul nincs is túl messze.

Mégsem jelenik meg márciusban a The Settlers

A Blue Byte évek óta próbálja tető alá hozni a The Settlers-sorozat rebootját, és egy ideig úgy tűnt, már csupán karnyújtásnyira van, hogy a játékosok is kipróbálják. Ám a zárt béta tanulságai után a stúdió újabb halasztás mellett döntött.

Dátumot kapott az új The Settlers

Több évnyi halogatás után végre a megjelenés közelébe került a legújabb The Settlers. A Blue Byte népszerű RTS-franchise-ának rebootja az ígéretek szerint szintlépés lesz a műfajban, és már tudjuk is, hogy mikor érkezik.

The Settlers - jövő hónapban friss infók jönnek

A Ubisoft tájékoztatása szerint januárban friss információkkal és hírekkel jelentkezik a Ubisoft Blue Byte csapata a még 2018-ban bemutatott, rebootolt The Settlers kapcsán.