Készül a Shadow Warrior 3

  • Írta: szlav
  • 2020. július 4.
  • Teaser
Link másolása
Már nem is kell sokat várnunk a játék hivatalos leleplezésére, hiszen Lo Wang következő hibbant kalandját egy hasonlóan hibbant műsoron, a Devolver Digital nyári adásán mutatják be a fejlesztők.

A napokban a Flying Wild Hog csapata erőteljesen aktivizálta magát Twitteren - néhány friss képet töltöttek fel a közösségi oldalra, melyek közül az egyik egész konkrétan bejelentett egy hamarosan érkező friss teasert. Ezt, valamint a játékuk engine-jében készült screenshotokat látva nem kell nagy detektívnek lennünk ahhoz, hogy kitaláljuk: úton a Shadow Warrior 3.

A leleplezésre minden bizonnyal a Devolver Digital idei közvetítésén, a Devolver Directen kerül majd sor, hiszen az előző két epizód mögé is ők álltak be kiadóként. Ahogy azt néhány napja közöltük, az előre felvett adás levetítésére július 11-én kerül sor.

18.
18.
Ooorky
#17: Pont ez a baj, hogy még a neve is kínai :D
17.
17.
GAMEROD
Lo Wang is egy szimpatikus idős japán harcos volt az eredetiben, ezekbe az újakba meg valami fiatal gengszterforma. Nem vagyok oda az ilyen illúziórombolásokért.
16.
16.
GAMEROD
#13: 3D Realms játéka volt, ugyanúgy mint a Duke Nukem, és elég jó volt a maga korában. Az, hogy minek ki veszi meg a jogait, részletkérdés, mert van aki csak rajta ül ezeken a jogokon aztán nem tervez vele semmit, de lehet hogy ez is jobb, mintha eladják olyannak akinek érzéke nincs a címhez. Elég sok játék jogai kerültek már rossz kezekbe.
15.
15.
ribizly
Én mind a kettőt élveztem.
Alig várom a folytatást!

Azzal egyetértek, hogy a 2. looter része talán feleslegesen lett az arcunkba tolva, de nekem jó szórakozást nyújtott.
13.
13.
Ooorky
#12: Eredeti se volt egy nagy szám, nem véletlenül tudta megvenni egy aprócska stúdió a jogait...
Igazi 2. rész volt, már nem volt Duke Nukem, de még nem volt Blood...
Ha nem lett volna olyan kegyetlenül rasszista kutya se emlékezne rá.
12.
12.
GAMEROD
Az első eredeti 1997-ben jelent meg, így az is volt a legjobb. Ezek a barbie-rózsaszín lövöldék amiket kiadtak ugyanezen a címen, köszönőviszonyban sincs az eredeti címmel. Se a hangulat, se a helyszínek meg úgy semmi.
11.
11.
adamsfamily
Nekem meg van mindkettő,mert valahol ingyen adták,de a második elég nagy szarnak tűnt,szóval az elsőt utána már ki se próbáltam.
10.
10.
DragonBleacPiece
nekem sem tetszett a 2, túl looter shooter volt amit utálok, és megszűnt a varázs
8.
8.
Ooorky
#7: Én besz*ptam vele, ez volt az utolsó játék amit megjelenés napján megvettem...
7.
7.
Heldengeist
#6: GoG-on adták ingyen is, így nem vesztettem vele sokat.
6.
6.
Ooorky
#2: Hádde ugyanazok csináták.
Mondjuk tényleg retek sz** volt, végig se vittem, pedig háromszor nekifutottam (gog-on vettem és nem volt cloud save...).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...