Shadow Warrior 3 PC

Wang harmadjára is lecsap.
Típus:

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.

Tizenhét percig mozog a Shadow Warrior 3

Egyre intenzívebb tempóban érkeznek a Shadow Warrior 3 látnivalói. Alig hevertük ki az első gameplay előzetest, most egy tizenhét perc hosszú felvételnek örülhetünk a fejlesztők jóvoltából.

Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

Bejelentették a Shadow Warrior 3-at

A pár nappal ezelőtti beharangozót követően ma formálisan is bejelentették a Shadow Warrior harmadik részét, valamint egy teaser trailert is kiadtak hozzá. A további részletekre szombatig kell várnunk.

Készül a Shadow Warrior 3

Már nem is kell sokat várnunk a játék hivatalos leleplezésére, hiszen Lo Wang következő hibbant kalandját egy hasonlóan hibbant műsoron, a Devolver Digital nyári adásán mutatják be a fejlesztők.