Shadow Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

Wang harmadjára is lecsap.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.

Megérkezett a februári Xbox Game Pass-játéklista

Az Xbox Game Pass előfizetői februárban is további játékokkal gazdagodnak. Garantáltan nem fognak unatkozni!

Érkezik a Shadow Warrior 3: Definitive Edition

Kevesebb, mint egy évvel az eredeti játék megjelenése után kibővül a Shadow Warrior 3, rengeteg extra tartalmat ígér a játék Definitive kiadása.

Meglepetés Shadow Warrior 3 a Game Passben?

Bár hivatalos bejelentés nem történt, több játékos is jelezte, hogy a játék Game Pass-debütálásáról kapott értesítést.

Néhány játékról már tudjuk, hogy mikor hagyja el a PlayStation Plus kínálatát

Ahogy arra lehetett számítani, a megújult PlayStation Plus bővített katalógusában sem marad benne az összes játék a végtelenségig - néhány címről már tudjuk is, mikor kerül ki a kínálatból.

Shadow Warrior 3 teszt

Lo Wang egy méretes baklövésnek köszönhetően szabadjára eresztett egy ősi sárkányt, aki a civilizációnk létét fenyegeti. Ha meg akarjuk menteni a világot, akkor Wang kénytelen szövetségre lépni halottnak hitt ellenfelével, Zillával.

Launch traileren a Shadow Warrior 3

Megjelent a Shadow Warrior 3, de mielőtt belevágnánk Lo Wang legújabb ámokfutásába, érdemes lecsekkolnunk a játék utolsó kedvcsinálóját. Ahogy azt képzelhetitek, a videó hozza a szokásos formáját.

Ez vár a márciusi PlayStation Now-ban

Ahogy márciusra váltunk, a PlayStation Now kínálata is frissül. Ezúttal négy játékhoz férhetünk hozzá, ha van előfizetésünk, köztük a ma megjelenő Shadow Warrior 3-mal vagy a Crysis Remastereddel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!