Shadow Warrior 3 PC, PS4, XBOXONE

Wang harmadjára is lecsap.

Néhány játékról már tudjuk, hogy mikor hagyja el a PlayStation Plus kínálatát

Ahogy arra lehetett számítani, a megújult PlayStation Plus bővített katalógusában sem marad benne az összes játék a végtelenségig - néhány címről már tudjuk is, mikor kerül ki a kínálatból.

Shadow Warrior 3 teszt

Lo Wang egy méretes baklövésnek köszönhetően szabadjára eresztett egy ősi sárkányt, aki a civilizációnk létét fenyegeti. Ha meg akarjuk menteni a világot, akkor Wang kénytelen szövetségre lépni halottnak hitt ellenfelével, Zillával.

Launch traileren a Shadow Warrior 3

Megjelent a Shadow Warrior 3, de mielőtt belevágnánk Lo Wang legújabb ámokfutásába, érdemes lecsekkolnunk a játék utolsó kedvcsinálóját. Ahogy azt képzelhetitek, a videó hozza a szokásos formáját.

Ez vár a márciusi PlayStation Now-ban

Ahogy márciusra váltunk, a PlayStation Now kínálata is frissül. Ezúttal négy játékhoz férhetünk hozzá, ha van előfizetésünk, köztük a ma megjelenő Shadow Warrior 3-mal vagy a Crysis Remastereddel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Gameplay-válogatást kapott a Shadow Warrior 3

Ha még nem csömörlöttél meg a Shadow Warrior 3 vérgőzős akcióitól, akkor a Flying Wild Hog által összeválogatott legújabb előzetes is ínyedre lesz. Lo Wang változatos fegyvertára és rémséges ellenfelei is megmutatkoznak.

A PlayStation Now-ban kezd a Shadow Warrior 3

Hamarosan visszatérhetünk a Shadow Warrior vérgőzös világába. Lo Wang legújabb kalandját ismerteti meg velünk a legújabb PlayStation Blog-bejegyzés, amelyből kiderül, hogy a játékot már az első napon megtaláljuk a PS Now-ban

Gépigényt kapott a Shadow Warrior 3

Vészesen közeledik a Shadow Warrior harmadik felvonásának megjelenése, így a Flying Wild Hog leleplezte a játék PC-s rendszerkövetelményét, amiből kiderül, hogy az még Windows 7-en is futtatható lesz.

Dátumot kapott a Shadow Warrior 3

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és valóban március elején rajtol el a Shadow Warrior harmadik része. Ezt egy új trailer társaságában jelentették be a készítők, akik a felfrissített szinkrongárdáról is szót ejtettek.

Úgy néz ki, márciusban jön a Shadow Warrior 3

Noha formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a konzolok digitális boltjai szerint március elején rajtolhat el a Shadow Warrior régóta várt harmadik része. Az előrendelésünk mellé megkapjuk az első két játékot is.