Nemezisrendszert kap az új Batman-játék is?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 5.
  • Pletyka
Link másolása
Nem olyan nehéz elképzelni, hogy van igazságalapja a most felröppent pletykának, hiszen a kiadó Gyűrűk Ura-játékaiban a rendszer akkora sikert aratott, hogy az már önmagában eladta a két címet.

Sajnos az új Batman-játékról hivatalosan még csak annyit tudunk, hogy készül, és talán idén augusztusban végre bemutatkozhat a nagyérdemű előtt is. Most azonban egy Twitter-poszt érdekes pletykát indított útnak a játékról.

A bejegyzés szerint ugyanis az új Batman-játék is a Middle-Earth: Shadow of Mordorban, valamint a Middle-Earth: Shadow of Warban látott nemezisrendszerrel érkezhet majd. Emellett kiderült, hogy Gothamben többféle frakció fog vadászni a denevéremberre, köztük a városi rendőrség emberei is.

5.
5.
ABorealis27
#2: "De mint mondtam, nekem nem hiányzik egy Batman-ből a nemezis rendszer, mert az azt is jelent, hogy meghal az ember, ami meg nem annyira jellemző Batman-re, meg főleg, hogy nálam az abszolút jó lopakodós kategória a játék.„
A Nemezis rendszer nem követeli meg, hogy az irányított karakter meghaljon. Lehet, hogy csak egy bandán belül a tagok kapcsolatait modellezik le. Szerintem a bűnözői csoportokba spicliken keresztül történő beépülésre használják majd és némelyik bossig csak így lehet majd eljutni. Vagy csak ki kell venni a képletből a beosztottakat. Sokféleképpen lehet adoptálni a rendszert, akár valami nagyon meglepő új variációt is kaphatunk. Én örülök a hírnek.
A lopakodásos alapmechanikának pedig semmi köze egy ilyen rendszerhez. Stealth gameplay-jel is ugyanúgy meg lehet közelíteni a harcokat, ha úgy akarják.
2.
2.
Nem tudom, nekem nem hiányzik belőle... Nagy Batman rajongó vagyok, szeretem az Akrkham trilógiát is (Origins - Asylum - City értelemben). Sokan divatból nem szerették, vagy negatívan álltak hozzá az Origins-hez, mert nem az eredeti csapat késztette, aztán kár, hogy összehasonlíthatatlanul jobb és ötletesebb volt, mint a City, a Knight meg ahhoz képest tényleg full nevetséges fos játék (1440p@60 FPS kipatchelve, max grafikán is.) Ez utóbbi miatt máig örülök, hogy a WB csinálja az új részt és nem a Rocksteady. Megvolt a lehetőségük, miután az Asylum példásan kiváló játék, de elfuserálták a City-vel, a Knight meg olyan fertelmesen szar lett, hogy sírba került tőle az egész sorozat.

De mint mondtam, nekem nem hiányzik egy Batman-ből a nemezis rendszer, mert az azt is jelent, hogy meghal az ember, ami meg nem annyira jellemző Batman-re, meg főleg, hogy nálam az abszolút jó lopakodós kategória a játék. Innentől kezdve lehetetlen, hogy ott bunyózgassak, meghalogassak, utána meg visszamenjek ugyan ahhoz az ellenfélhez, hogy pofázhasson. Ha abban a formában kerül ez a játékba, mint a gyűrűkúrába, akkor botrányosan szar lesz, az tuti.
1.
1.
Darksiders84
Nem volt az olyan rossz de túl jó se főleg érdekes módon volt párszor hogy már legyilkolt mocskos képű újra megjelent a pályán ismét találkozva. Valamit kellene újítaniuk ezért mennek talán ilyen irányba de hogy ez mennyire lesz jobb a sorozat kedvelőinek jó kérdés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...