Bejelentették a Shadow Warrior 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A pár nappal ezelőtti beharangozót követően ma formálisan is bejelentették a Shadow Warrior harmadik részét, valamint egy teaser trailert is kiadtak hozzá. A további részletekre szombatig kell várnunk.

Bemutatkozott a Shadow Warrior harmadik része: a játék 2021-ben érkezik, és egyelőre a PC-s verzióját erősítette meg a Flying Wild Hog csapata. A fejlesztést a Devolver Digital adja ki, ebből következik, hogy a szombat esti Devolver Direct alkalmával újra láthatjuk majd, ezúttal egy gameplay trailer társaságában.

A Shadow Warrior 3 is intenzív lövöldözős és közelharci összecsapásokat ígér, hősünk, Lo Wang eközben látványos kivégzésekkel és vicceskedő egysorosokkal szórakoztatja a nagyérdeműt. A karakter mozgáskultúrája is fejlődik, a falon futás és a duplaugrás mellett egy kilőhető kampó segítségével küzdhetjük majd le a nagyobb távolságokat.

6.
6.
kexiaxel
Az első rész nagyon bejött.
Második már unalmas volt.
Meg bűn ronda grafika.
Remélem ez a rész legalább lesz olyan mint az első.A grafika itt is buta de ha szórakoztató a játék akkor feletteti.
4.
4.
Chrysh
#3: hiába a viszonylag nyílt, randomgenerált világ.* (szerk?!?!?!?!?!?!?!?!?!)
3.
3.
Chrysh
Nem volt egyáltalán rossz a 2. rész sem, de jó lenne, ha többet merítenének megint az első részből, mert ott súlyosabbak voltak a fegyverek és a pályák sem voltak egy kaptafára épülők, hanem lineárisak. Szinte hihetetlen, de a 2. rész a felétől kezdett irgalmatlan unalmas lenni, hiána a viszonylag nyílt, randomgenerált világ.
2.
2.
GAMEROD
A Redneck Rampage-t is feléleszthetnék végre.
1.
1.
Ez tuti megint agyas játék lesz, bármiféle akció nélkül :D Bírom a stílust, jöhet. Am szerintem mindenre fog jönni és ez 100%.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...