Ingyenessé teszik egy rövid időre a Watch Dogs 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 6.
  • Teaser
Link másolása
A Ubisoft közzétett egy beharangozót, amellyel a vasárnapi Ubisoft Forwardra szeretné ráhangolni a játékosokat. Ebben árulta el, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz az esemény alatt.

Habár az E3 elmaradt, a Ubisoft is pótolja majd a szokásos konferenciáját egy online eseménnyel: a Ubisoft Forwardot július 12-én, magyar idő szerint 21 órakor rendezik majd meg. Aki a kiadónak szentelné az estéjét, már fél órával korábban bekapcsolhatja a streamet, akkor kezdődik ugyanis a felvezetőműsor, a 45 perces főattrakciót követően pedig további extra tartalmak várnak ránk.

A Ubisoft a fenti trailerrel hangolja a rajongókat a bemutatóra, amiből az is kiderült többek között, hogy a Watch Dogs Legion, az Assassin's Creed: Valhalla és a múlt héten leleplezett Hyper Scape biztosan helyet kapott a programban - az Assassin's Creedbe és a battle royale-játékba kiadósabban is belenézhetünk egyébként a post-show során.

A többi újdonság kapcsán maximum tippelni tudunk: ha a kiadó komolyan gondolja, hogy jövő március végéig boltokba küldi őket, a Gods & Monstersből és a Rainbow Six: Quarantine-ból is kellene mutatnia valamit, és sokat pusmognak egy új Far Cryról is, amelynek a találgatások szerint Giancarlo Esposito alakíthatja a főgonoszát.

A teaserből emellett kiderült, hogy a Watch Dogs 2 PC-s változata ingyenes lesz a műsor alatt: ahhoz, hogy lecsaphassatok rá, nincs más teendőtök, mint a felvezetőműsor TrackMania-szekciója után, de még a show vége előtt bejelentkezni a Uplaybe, és ott hozzácsapni a játékot a könyvtáratokhoz. 

41.
41.
xanatos0911
40.
40.
megaone6
#37: Egyet tudok érteni minden kommenteddel. Nem szoktam gyakran kommentelni ide (na vajon milyen okból), és ezután nem is fogok, de látom mi megy itt az esetek 95%-ában.

Rasszizmus, személyeskedés, off-topic témák ezerrel (jó, ez a komment is ilyen, de én legalább nem ürítem tele a kommentszekciót), ha esetleg véletlenül mégis a játékról szól a komment, akkor nyomdafestéket nem tűrő stílusban fogalmazza meg a "véleményét" az illető. Persze mint mindig, ezúttal is tisztelet a kivételnek, bár nem sok ilyen van.

Moderáció az persze szinte a nullával egyenlő, ha esetleg véletlenül lesújtana valakire a banhammer, akkor se arra, akire kéne. Néhanapján letörölnek pár kommentet, de abból is látszik a színvonal. Vicces, amikor a 4. komment után egyből a 35. jön. :)

Érdekes, más gamer portálokon általában normális párbeszédeket látok, amikben még akár szívesen részt is veszek. Persze azokon az oldalakon is előbukkan egy pár troll, meg buta ember, de pikk-pakk bannolva vannak. Van egy olyan érzésem, hogy főként ezek az emberek jönnek ide, miután már mindenhonnan ki lettek tiltva, mert itt kb. 90%, hogy úgy se fogják őket, ha meg igen, akkor szimplán új accot csinálnak.

Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Kommentelni többé nem fogok ide, szóval don't @ me. A kommentszekciót pedig majd rosszabb napjaimon fogom olvasgatni, hadd röhögjek egy jót Magyarország legnagyobb virtuális állatkertjén. :D
39.
39.
Mortis
#35: A sztori maga nem hogy sztenderd, de .èg annak is kevès. A karakterek között vannak èrdekesek, sőt, a maga módján mèg Aidan-t is bírom: mármár komikusan karótnyelt. Persze Ubièk ott is túlzásba estek az activity-kkel ezèrt annyira kiègetett hogy a DLC-(Bad Blood?) már nem is próbáltam.
A grafikával kapcsolatban viszont egyáltalán nem èrtek egyet; x360as verziót nem láttam, de PC-n azèrt mèg ma is megállja a helyèt, főleg a dizájn - simán elhiszem hogy olyan az igazi Chicago, ahogy a játèkban ábrázolják
38.
38.
kanguru
Csodalkozni fogok ha nem lesz a rendszeruk lehalva mikor ingyenes a jatek. Jo ingyenreklam de tudjak csak kevesek tudjak majd behuzni
37.
37.
xanatos0911
#34: +1

#24, 31: Hat rendben, én meggyőzni ugyan nem akarok senkit, hiszen az igazság mindenkinek a saját hulyesegetol függ. Csak mely szomorúság van bennem. De legalább az ilyen dolgok is raebresztenek arra, hogy maradjak inkább a cikkek olvasása mellett és teljes mértékben kerüljem el a komment szekciót. De abban azért a Ti érdeketekben is reménykedem, hogy egyszer rájöttök, hogy mennyire nem megy az ember semmire ezzel a rasszista, negatív, fanyalgó és keserű hozzáállással. Az érvelésekből pedig számomra csak annyi derül ki, hogy semmit sem értetek abból amit mondtam. Nem, nem tapsolok a “szemétért”, de nem is nevezek valamit szemétnek, ami bár közel sem sikerült jól, mégis több száz ember kemény munkája van benne és ennek megfelelően nem tehetem meg azt, hogy mindezen emberek munkáját összességében “leszemetezem”, csak azért mert egy sztori vagy egy főhős nem tetszik és a jatekmechanika nem a legjobb. Elfogadom annak ami, és ingyen szívesen látom, hiszen az nem faj, hogy nem kell fizetnem érte, az pedig már az én dolgom, hogy a szabadidombol mennyit pazarlok rá, hiszen az az alapján történik, hogy mennyire ítélem jónak.

Josolgatassal nem megy semmire az ember, de ezt Te is tudod. Mese, vagy nem mese, ha tanultál történelmet akkor tudod, hogy nem a feher ember engedte maga köré a “többi népet”, hanem a kolonizalas következtében ez pont ellenkezőleg történt. Biztosan hallottad már a gyarmat kifejezést. Szerinted hány Afrika által megszállt Európai gyarmat volt valaha? Sok, nem?

Na mindegy. Az, hogy ki miről és hogyan vélekedik, az mindenkinek a saját bizonyítványa. Sajnos ilyen esetek vezetik rá az embert arra, hogy mennyien vannak akik bővebb szegénységi bizonyítvánnyal rendelkeznek... na és ez, az ami miatt ott tart a világ, ahol ;) De majd egyszer remelem leesik :) Addig is sok sikert!
34.
34.
Hab
Kommenteket olvasva ennél már nem nagyon lehet lejjebb, de tudom hogy úgy is megleptek.

#24: rettentően leegyszerűsíted a képletet. Vannak olyanok akik jó szándékkal érkeznek ide, és vannak olyanok is akik nem. Az meg hogy ki tette tönkre a saját földjét igen csak vicces, mert mi is simán tönkre vágjuk a miénket. Másrészt a fehér emberek is nagy szerepet vállaltak a már tönkre tett területeken.
24.
24.
#23: Nem. Pontosan azok miatt a beböfögések miatt, amit te tettél most, tart itt az emberiség.

Jósolgassunk már. Először a fehér ember fogja megroppantani a civilizációját azzal, hogy maga közé engedi a kifejezetten ártó szándékkal közeledő másik kultúrákat, akik a saját földjüket már megsemmisítették és most csak ide akarnak jönni és nem azokra a szakadt helyekre, amiket már tönkretettek maguknak.

Ekkor jön a fehér gyűlölet és a fehér emberek írtása. Amikor elég sok fehér meghalt, akkor a fehérek viszont ki fogják írtani a saját vezetőiket és ki fog törni a háború a mi civilizációnk és a kereket még fel nem talált csoportok között és kicsit sem brutális vérengzés lesz. Először polgárháború, utána pedig all-out war. De ennek a háborúnak a végén már nem a fehérek fognak a nem fehérek ellen harcolni, hanem a civilizált emberek és a primitív parasztok rassz és mindenféle egyébre való tekintet nélkül. Itt csak egy győzhet és a győztes nem az a sok kvantumfizikus, meg orvos lesz, aki karddal hadonászik otthon 2020-ban.

Jó mese volt?

Hát nem, mert szar mese volt.

De mindegy, próbáld ki a Watch Dogs 2-t, mert lehet, hogy bejön még a háború előtt. XD
23.
23.
xanatos0911
Pontosan az ilyen beböfögések miatt tart az emberiség ott, ahol. Magyarország pedig ebben tehetségesen asszisztál. Gondolom sokat tapasztaltatok a világban utazgatva ;)

ON: Én meg csak PS-en próbáltam anno egyszer a jatekot, behuzom majd aztán eldöntöm megéri-e, de ingyen biztosan megéri majd azért.
22.
22.
zozo76hun
#21: "A fekázásért meg nem kell haragudni, csak simán vissza kell akkor menni afrikába."

Igy van, meg a KATRANYOS HELYZETUeknek, Indiaba.
21.
21.
#17: Témázgatás van csak a játékról. Most ingyen van, te is, mindenki is adja hozzá, próbálja ki és döntse el.

Bár egy játékot magában illik értékelni (ahogy teszik is itt többen), most kvázi mindenkihez eljuthat és biztos lesznek olyanok is, akiknek ez így ingyért bejön. De ugyan annak a karakternek már megint más lehetne az értékelése, ha mondjuk 60 dollárért vette volna meg. Én, mint mondtam, jobban jártam volna, ha jótékonysági célra adom azt a 9€-t, vagy veszek egy virágot az asszonynak.

A fekázásért meg nem kell haragudni, csak simán vissza kell akkor menni afrikába.
20.
20.
zozo76hun
xD Még a "koszost" elé rakhattad volna, hogy teljesen érződjön a nyitottságod :)

Soha nem mondtam hogy nem vagyok rasszista, de mondom, nem a nigger zavart, maga az egesz jatek feelingje. Maga a jatek persze szebb volt grafikailag, de minden mas idegesitett benne. Kicsit a nigger is, de az a legkevesbe. :)
19.
19.
Thevon
Én ennek egyszerre örülök is, meg kicsit ki is akadtam abból fakadóan, hogy pár nappal ezelőtt vettem meg konzolra 7000 forintért.
17.
17.
xanatos0911
Annyira jó, hogy itt egy hír arról, hogy kapunk ingyen játékot - most azt figyelmen kívül hagyva, hogy soha sem volt egy év játéka jelölt meg közel sem - és semmi más nem megy a kommentek között a szarozás, fikázás, “ingyér se“, fekázás, miegyében kívül. Felbecsülhetetlen érzés...
9.
9.
Az első része nekem is bejött valamennyire. Nem mondom, hogy olyan marhára a világ lejobb játéka volt, de egyszer végig tudtam menni rajta, ami nagyban köszönhető annak, hogy sokszor lehetett úgy ahogy lopakodni és akkor így elvoltam vele.

Aztán egyszer egy gyenge pillantomban megvettem a második részt 9€-ért.
Nos, mivel nem szeretik az olvasók, ha nekem nem tetszik egy játék, ezért talán annyit mondhatok, hogy az a 9€ kb 8,99 -el több volt annál, mint ez a játék megért volna, a maradék 1 centet meg azért nem érte meg, mert még le is kellett tölteni.

Nekem sem a fekete főhőssel volt bajom, az elment volna, ha jó a játék. De ez a cím szerintem nagyon pocsék és most ezt bárki megláthatha, aki ingyen hozzáadja. Nem előítélet, megpróbáltam rendesen, 2-4 órát toltam is, de nagyon gyenge a cucc. Konkrétan vállalhatatlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...