Megjelent a Team Fortress 2 klasszikus modja

  • Írta: gorien
  • 2020. július 7.
  • Letöltés
Link másolása
A Team Fortress 2 nem mai játék, és rengeteget változott azóta – hogy jó vagy rossz irányba, mindenki döntse el maga. Az Eminoma nevezetű moddercsapat évekkel ezelőtt tökélte el, hogy olyat alkotnak, ami visszahozza a kezdeti hangulatot.

Az Eminoma moddercsapat évekkel ezelőtt elhatározta, hogy újraalkotják a Team Fortress 2 2008-2009-es állapotát. 2015-ben meg is jelent egy korai változata a Team Fortress 2 Classicnak, aztán a projekt hosszú hallgatásba burkolózott. A jó hír, hogy meg nem halt sohasem, sőt most itt van teljes pompájában.

A hétvégén megjelent a mod, amit le is tölthettek a saját weboldaláról, a telepítési segédletet pedig erre találjátok. A csapat célja az volt, hogy visszaállítsa a játék eredeti (vagy ahhoz közeli) állapotát, így számos azóta kukázott funkció visszakerült bele, ugyanakkor új fegyverekkel és játékmódokkal is bővítették. Olyan alapmódokat tartalmaz így a végleges változat, mint a Capture the Flag és a Speciel Delivery, valamint a VIP és a Domination, ami a csapat saját bővítése.

Az Eminoma nem hagyja magára a projektet a megjelenés után sem. Jelenleg is együtt dolgoznak a Compucolor Pictures nevű csapattal, hogy megvalósítsák a Team Deathmatch Classic névre keresztelt játékmódot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...