Ördögi kalandnak ígérkezik a Rogue Lords

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 8.
  • Videó
Link másolása
Új kedvcsinálóval jelentkezett a Rogue Lords a tegnap este folyamán, amely a sztori részleteire hivatott rávilágítani. A Cyanide és a Leikir közreműködésében készülő roguelike-ban a magát az Ördögöt alakítjuk.

A Rogue Lords története szerint az Ördögöt legyőzte Van Helsing, hősünk azonban készen áll a bosszúra, összetoborozza hát a tizenhetedik század összes legendás gonosztevőjét és szörnyetegét, hogy elbánjon a démonvadászokkal. Drakula, a fej nélküli lovas, Véres Mária és a többiek mind a mi parancsunkat várják majd!

A Cyanide Studio és a Leikir Studio fejlesztése egy roguelike, ahol értelemszerűen az a célunk, hogy az újabb és újabb menetekkel egyre több tapasztalatot szerezzünk, és a legütősebb csapatot felépítve végül bosszút álljunk a rosszakaróinkon. A Rogue Lords legnagyobb erőssége egyértelműen a jópofa körítés, ahol még arra is odafigyeltek a készítők, hogy az Ördög sosem játszik tisztán: akár csalhatunk is játék közben.

A Rogue Lords 2021-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Legutóbb a PC Gaming Show során láthattuk a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...