Ősszel érkezik a WWE 2K Battlegrounds

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a WWE-széria következő darabja, ami ezúttal a szokottnál jóval rajzfilmesebbre veszi a hangulatát. Ettől függetlenül az olyan hírességek, mint például The Rock vagy Ronda Rousey, itt is jelen lesznek.

Még április végén írtunk róla, hogy a 2K a World War Z-t és az NBA 2K Playgroundsot is jegyző Saber Interactive közreműködésével ezúttal egy picit más irányba viszi el a szebb napokat is megélt WWE-sorozatot.

Most egy Twitter-bejegyzésen keresztül le is rántották a leplet a hivatalos megjelenési dátumról és a platformok listájáról: eszerint a WWE 2K Battlegrounds szeptember 18-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára.

4.
4.
crytek
Bundlezva is lett!

És ott is van bundlezva!!!!

Márciusi humble choiceba ott lesz sok más királysággal

Control
XCOM: Chimera Squad
ELEX
Kingdom Two Crowns
WWE 2K Battlegrounds
Hotshot Racing
Peaky Blinders: Mastermind
Cyber Hook
Pesterquest
Wildfire
Boreal Blade
Ageless
3.
3.
Sakee
Állítólag annyira shit lett a legutóbbi rész,hogy emiatt hozzák ki ezt az izét. De ez mi.....
2.
2.
ssemtexx
Ekkora baromságot.. inkább adtak ki volna értelmes WWE játékot mint annó a régi szép időkben, story mode stb.
1.
1.
Lehet pozitív értelemben mondani azt, hogy nem tudom, hogy ettől a játéktól sírjak, vagy nevessek? Ismerem a pankrációt és a játékokat is, így a karaktereket is és bár nem hiszem, hogy ezzel valaha tolni fogom (bár ki tudja), nekem viccesen jó ötletnek tűnik ilyen püfölős fun játéknak. Hát persze, hogy hatalmas villámok, meg effektek között dobod bele az embert a krokodil szájába, de előtte egy kézzel fogod a motorbiciklit és azzal csapod agyon a másikat XD

Amilyen értelmesnek néz ki ez a cucc, már látatlanban is jó mókának tűnik. Meg ugye a tag team-ben adja magát, hogy négyen is lehessen nyomni ezeket a nagyon komoly meccseket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...