Ghost Recon: Breakpoint - összeáll a csapat

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Videó
A Ghost Recon: Wildlands után a Breakpoint érthetetlen módon ejtette a számítógép által irányított csapattársakat, így hacsak nem akadtak hús-vér barátaink, igen magányosak voltak a bevetéseink. A Ubisoft kiköszörüli a csorbát.

A Ghost Recon: Breakpointot tesztelve a bevetéseim legalább 90 százalékát egyedül, online csapattársak nélkül játszottam - a játék enyhén szólva sem volt fergeteges, így nem akadtak olyan ismerőseim, akik velem tartottak volna, idegenekkel pedig közel sem olyan szórakoztató az akciózás. Bárcsak ott lettek volna az AI által irányított csapattársak, akiket a Ubisoft egy szűk évvel a megjelenés után, a játékosközösség nyomására hallgatva végre ismét bevet!

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik a gépi kollégákkal újító patch, a fenti teaserből ítélve azonban valószínűsíthető, hogy a Ubisoft Forward adásán több infót is megtudunk erről. A közvetítés július 12-én este pörög majd le.

11.
godach
#10: Köszönöm.
Egyenlőre nem fenyeget a vásárlás veszélye.
10.
bitbandita
#9: Iszonyatos, főleg ha szeretted a Wildlands-et. Gyakorlatilag egy Division-t csináltak a Ghost Reconból. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legutóbbi pöccsel sokat javítottak a képen. Van egy ún. Immersive mode, ha ebben játszod többé-kevésbé visszatér a Wildlandsben megszokott rendszer, már ami a fegyverhasználatra vonatkozik, de pl továbbra is egyedül vagy, nincs csapatod és a megváltoztatott skillrendszer is marad (itt perkek vannak, amiből egyszerre 3 lehet aktív). Ezzel az immersive móddal már elmegy kategória, a csapattagok visszahozásával pedig még jó is lehet a végén.
9.
godach
#5: Tényleg annyira rossz?
Nekem a Wildlands még az elején lett megvásárolva és csak azért nem raktam bele órát, mert csapatban kezdtük és hatalmas élmény volt, ellenben másnap amikor senki nem volt és egyedül indultam útnak single-ben. Ez tényleg nem "teljesen" a játék hibája, szóval én várom mikor tudunk nekiugrani a W-nek újra. A Breakpoint is pont ezért érdekel.
Miért vagy ennyire rossz véleménnyel róla? (komolyan érdekel)
8.
Kawada
#7: Ebbe a 10 percnyi videő is benne van, amit néztem róla. Nekem a vga mellé ingyen járt... Még elajándékozni is tovább tartott mint amennyit ez érdemel.
7.
Neotechtr
#5: Túl nagylelkű vagy az ipari hulladékokkal. Te talán örökké élsz, hogy ilyenekre 30 percet akarsz szánni? Vagy te is úgy érted, hogy a 30 percben már benne van az is, amit a trailer nézésekkel és a lelombozó vélemények olvasásával töltöttél? Akkor reális.
6.
crytek
#5: Soha nem csinálok olyat hogy elkezdek valamit és otthagyom, végigviszek mindent ami érdekel. Ez pedig érdekel így majd meg fogom venni egyszer valamikor
5.
Kawada
#4: Ó hidd el. Erre a szarra 30 perc is elég.
4.
crytek
#3: 7 hét az semmire nem elég... 1 hónapos alatt legalább végig lehetett vinni a Primalt meg a FC4 season passot..
3.
Kawada
#1: Ingyenes 7 nap uplay+ van. NEHOGY ÉN KELLJEN FELHÍVJAM RÁ A FIGYELMED?! :O. Now or never.
1.
crytek
Amint bundlezzák vagy 5 euro lesz annyi esélyt kap tőlem mint még soha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...