Ghost Recon: Breakpoint - összeáll a csapat

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Videó
Link másolása
A Ghost Recon: Wildlands után a Breakpoint érthetetlen módon ejtette a számítógép által irányított csapattársakat, így hacsak nem akadtak hús-vér barátaink, igen magányosak voltak a bevetéseink. A Ubisoft kiköszörüli a csorbát.

A Ghost Recon: Breakpointot tesztelve a bevetéseim legalább 90 százalékát egyedül, online csapattársak nélkül játszottam - a játék enyhén szólva sem volt fergeteges, így nem akadtak olyan ismerőseim, akik velem tartottak volna, idegenekkel pedig közel sem olyan szórakoztató az akciózás. Bárcsak ott lettek volna az AI által irányított csapattársak, akiket a Ubisoft egy szűk évvel a megjelenés után, a játékosközösség nyomására hallgatva végre ismét bevet!

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik a gépi kollégákkal újító patch, a fenti teaserből ítélve azonban valószínűsíthető, hogy a Ubisoft Forward adásán több infót is megtudunk erről. A közvetítés július 12-én este pörög majd le.

11.
11.
godach
#10: Köszönöm.
Egyenlőre nem fenyeget a vásárlás veszélye.
10.
10.
bitbandita
#9: Iszonyatos, főleg ha szeretted a Wildlands-et. Gyakorlatilag egy Division-t csináltak a Ghost Reconból. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legutóbbi pöccsel sokat javítottak a képen. Van egy ún. Immersive mode, ha ebben játszod többé-kevésbé visszatér a Wildlandsben megszokott rendszer, már ami a fegyverhasználatra vonatkozik, de pl továbbra is egyedül vagy, nincs csapatod és a megváltoztatott skillrendszer is marad (itt perkek vannak, amiből egyszerre 3 lehet aktív). Ezzel az immersive móddal már elmegy kategória, a csapattagok visszahozásával pedig még jó is lehet a végén.
1.
1.
crytek
Amint bundlezzák vagy 5 euro lesz annyi esélyt kap tőlem mint még soha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...